Spontan & Magkri - osobiście uważam że bez was to wszystko miałoby małe szanse na powodzenie (nikomu innemu nie ujmując) atmosfera jaką tworzycie we warsztacie jest niesamowita, wręcz rodzinna
Mustang Race Car w barwach MKP
- Sunny
- Forumowicz
- Model: 99' V6
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
Re: Mustang Race Car w barwach MKP
Pavlito - zgadzam się w 100%
Spontan & Magkri - osobiście uważam że bez was to wszystko miałoby małe szanse na powodzenie (nikomu innemu nie ujmując) atmosfera jaką tworzycie we warsztacie jest niesamowita, wręcz rodzinna
wasz entuzjazm zaraża innych 
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Materiał wspaniały z drugiej jednak strony zobowiązujący do działania.
Podobnie jak Celi, ja również podchodzę do tego projektu mało optymistycznie, w niedzielę podłożyliśmy pod tym projektem przysłowiowy kamień węgielny. Tryby tego przedsięwzięcia ruszyły pełną parą, ja jako pierwszy wyłaniam się z tych niewiernych klubowiczów i deklaruję pomoc w tym projekcie a co mi tam.
Podobnie jak Celi, ja również podchodzę do tego projektu mało optymistycznie, w niedzielę podłożyliśmy pod tym projektem przysłowiowy kamień węgielny. Tryby tego przedsięwzięcia ruszyły pełną parą, ja jako pierwszy wyłaniam się z tych niewiernych klubowiczów i deklaruję pomoc w tym projekcie a co mi tam.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
dzięki SANNY i wam wszystkim
Dla Was wszystkich zawsze są u nas drzwi otwarte
Dla Was wszystkich zawsze są u nas drzwi otwarte
SPONTAN-Magkri
trzeci po Celim i Maxie.... ale mam nadzieję, że się jakoś to ułożyMAX pisze:Materiał wspaniały z drugiej jednak strony zobowiązujący do działania.
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Myślę, że każdy chętnie przerobi w waszym zakładzie trochę roboczogodzin,a jak dołożycie do tego miskę leczo do będziecie mieli masę chętnych;D Sam muszę przyznać, że chętnie pomogę dokształcając się przy składaniu silnika:D
Może tak strokerek??
Może tak strokerek??
po co stroker?? od razu 429 BOSS 302 i po problemie... wielokrotnie pod koniec lat 60 i na początku 70 zdobywał tytuły mistrzowskie....Piotrek86skc pisze:Myślę, że każdy chętnie przerobi w waszym zakładzie trochę roboczogodzin,a jak dołożycie do tego miskę leczo do będziecie mieli masę chętnych;D Sam muszę przyznać, że chętnie pomogę dokształcając się przy składaniu silnika:D
Może tak strokerek??
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Kontakt:
429 nie wejdzie w komorę od 66;P Dopiero od 67 były większe;/ Poza tym ma być pojemność zgodna z oryginałem i nie wiem czy stroker to nie jest już za duże odstępstwo;) Ale fajnie byłoby takie coś zrobić;D Zresztą myślę, że Muarah i Spontan wizję już mają co do bebechów;D
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Kolor: Grafit
Ja też chętnie będę pojawiał się od czasu do czasu żeby wyrobić parę godzin w weekendy jeśli tylko będzie taka potrzeba
Także jak coś by trzeba było działać to jestem chętny 

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Spokój Amigos
Szaleństwa ani nadmiar fantazji tutaj nam nie są potrzebne bo za bardzo poza homologacje nie wyskoczymy a ta jest na silnik 289 i standardowy skok tloka! Mozna tylko minimalnie rozwiercic cylindry i to wszystko. Moc będziemy robili głownie na obrotach bo te silniki kręcą sie do 7 tys a nawet znacznie wiecej!
Ale musze przyznać ze miło czytać jak trzech niewiernych Tomaszów zmienia sie powoli w trzech muszkieterow
Fajnie bedzie sobie pobudzić ręce w dobrym towarzystwie!
Szaleństwa ani nadmiar fantazji tutaj nam nie są potrzebne bo za bardzo poza homologacje nie wyskoczymy a ta jest na silnik 289 i standardowy skok tloka! Mozna tylko minimalnie rozwiercic cylindry i to wszystko. Moc będziemy robili głownie na obrotach bo te silniki kręcą sie do 7 tys a nawet znacznie wiecej!
Ale musze przyznać ze miło czytać jak trzech niewiernych Tomaszów zmienia sie powoli w trzech muszkieterow
Fajnie bedzie sobie pobudzić ręce w dobrym towarzystwie!
muarah
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Kontakt:
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
No cóz... nie znam się na klasykach , nie znam się na wyścigówkach , mechanikiem też nie jestem ale czasem mam po prostu dobre pomysły i jeśli moja skromna osoba może się na coś przydac to chętnie pomogę i wezmę udział w tym przedsięwzięciu
bedę śledził i oferował swoją pomoc ......nawet jeśli miałbym pomóc od kuchni 
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
cóż, każdy czyta tak jak fantazjujePiotrek86skc pisze:chyba miało być pobrudzić bo jak nie to się wypisuję;P
może lepiej wziąć rękawice, hehe..
Żebyśmy wyglądali naprawdę jak zespół to jest taka propozycja, coby sobie zakupić jakies fajne kombinezony do pracy, obrandować symbolami naszego projektu i naszych partnerów (z V8 Motors na czele). Dzięki temu na fotkach i w filmach Bielka będziemy wyglądać wystrzałowo
Szukałem takich kombinezonów, chce teraz jeden przetestować i cos zaproponuję...
A przy okazji to ze Spontanem ustaliśmy już wstępny termin kolejnego spotkania, tym razem już nieco bardziej roboczego: sobota, 17 listopada
muarah
-
arek900
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
fajnie! w końcu będzie widać żywy progres.muarah pisze:cóż, każdy czyta tak jak fantazjujePiotrek86skc pisze:chyba miało być pobrudzić bo jak nie to się wypisuję;P![]()
może lepiej wziąć rękawice, hehe..
Żebyśmy wyglądali naprawdę jak zespół to jest taka propozycja, coby sobie zakupić jakies fajne kombinezony do pracy, obrandować symbolami naszego projektu i naszych partnerów (z V8 Motors na czele). Dzięki temu na fotkach i w filmach Bielka będziemy wyglądać wystrzałowo![]()
Szukałem takich kombinezonów, chce teraz jeden przetestować i cos zaproponuję...
A przy okazji to ze Spontanem ustaliśmy już wstępny termin kolejnego spotkania, tym razem już nieco bardziej roboczego: sobota, 17 listopada
Według mnie buda powinna trafić jak najszybciej pod wspomnianą przez Spontana łupinę, inaczej rdzy będzie tylko przybywać
Ostatnio zmieniony 2012-11-06, 01:19 przez arek900, łącznie zmieniany 1 raz.
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Spontan, ja tez chetnie przyjade i pomoge... nawet przy robieniu kawy
super! ciesze sie ze to nabiera takiego tempa i z ogromna checia wloze w to swoj wklad