Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć, jestem Maciek, mieszkam we Wrocławiu i powoli przymierzam się do zakupu klasycznego mustanga. Mam nadzieję, że znajdę tu wskazówki dotyczące zakupu, a być może nawet jakiś egzemplarz dla siebie w dziale sprzedam.
Witam,
Jestem tu nowy, więc się witam.
Mam na imię Michał i mieszkam pod Warszawą. Do zakupu Mustanga dopiero się przymierzam. Pomaga mi w tym forum: 4 tygodnie temu była to mglista wizja, teraz już wiem że (na razie) chcę kupić Mustanga od 2011 3.7 V6 :-)
Tymczasem pozdrawiam,
Michał
Jestem tu nowy, więc się witam.
Mam na imię Michał i mieszkam pod Warszawą. Do zakupu Mustanga dopiero się przymierzam. Pomaga mi w tym forum: 4 tygodnie temu była to mglista wizja, teraz już wiem że (na razie) chcę kupić Mustanga od 2011 3.7 V6 :-)
Tymczasem pozdrawiam,
Michał
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 95'
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czerwony
Cześć Wojtku
Jeżeli zaineteresowal cie ten czarny Stang z Wroclawia to juz zostal opisany w dziale "Zakup Mustanga IV generacji" na stronie 9 oglądal go Aleksander25. Wiec zalezy czego oczekujesz od auta bo ten jezdzi ale...
Pozdrawiam
Jeżeli zaineteresowal cie ten czarny Stang z Wroclawia to juz zostal opisany w dziale "Zakup Mustanga IV generacji" na stronie 9 oglądal go Aleksander25. Wiec zalezy czego oczekujesz od auta bo ten jezdzi ale...
Pozdrawiam
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Witajcie w naszych skromnych progach. Jeśli jesteście już właścicielami Mustangów to pochwalcie się nimi w galerii, jeśli szukacie to w dziale Kupię załóżcie odpowiedni wątek. Zawsze ktoś się znajdzie co pomoże. Jeśli szukacie obecnie jakiegoś stanga to warto zaglądać do tego wątku http://www.forum.mustangklub.pl/forum/v ... ay#p111695
no i do zobaczenia w realu:)
no i do zobaczenia w realu:)
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
Zawsze musi być jakieś ale...volarz pisze:Cześć Wojtku
Pozdrawiam
- MartiniPL
- Forumowicz
- Model: AV-X10
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: SubSilver
Witam się z nowymi! Miło widzieć, że grono patatajów się powiększa
Ad zniszczonego Foosa - bardzo szkoda obu właścicieli, ja bym się załamał, gdybym wyprowadził kuca ze stajni i dał kluczyki nowemu, a ten w kilka godzin... ech. Ale stangi mają to do siebie, że trzeba je wyczuć. Raz miałem przypadek (i to pisze ku przestrodze nowych), że podczas ciepłego dnia, sucho na drodze było, wykonałem nagły manewr skrętu w lewo przy prędkości ok 55-60km/h i auto w ogóle nie zareagowało; to znaczy niby coś tam chciało skręcić, ale zamiast w uliczkę, poleciało w drzewo i gdyby nie to, że ulica (bardzo ruchliwa) o tej porze była pusta, a drzewo pięć metrów od drogi, to miałbym przód do roboty. Zdziwiłem się bardzo. Zimą w ogóle kuca z garażu nie wyciągam, bo szkoda, i już nawet nie o moja jazdę się boję, ale o innych uczestników ruchu!
Ad zniszczonego Foosa - bardzo szkoda obu właścicieli, ja bym się załamał, gdybym wyprowadził kuca ze stajni i dał kluczyki nowemu, a ten w kilka godzin... ech. Ale stangi mają to do siebie, że trzeba je wyczuć. Raz miałem przypadek (i to pisze ku przestrodze nowych), że podczas ciepłego dnia, sucho na drodze było, wykonałem nagły manewr skrętu w lewo przy prędkości ok 55-60km/h i auto w ogóle nie zareagowało; to znaczy niby coś tam chciało skręcić, ale zamiast w uliczkę, poleciało w drzewo i gdyby nie to, że ulica (bardzo ruchliwa) o tej porze była pusta, a drzewo pięć metrów od drogi, to miałbym przód do roboty. Zdziwiłem się bardzo. Zimą w ogóle kuca z garażu nie wyciągam, bo szkoda, i już nawet nie o moja jazdę się boję, ale o innych uczestników ruchu!
Kultura nakazuje się przywitać, a więc...
Cześć wszystkim.
Od dłuższego czasu choruję na Forda Mustanga pierwszej generacji. Póki co jestem w trakcie poszukiwań i orientowania się w przyjemnościach i kosztach posiadania stajni pod domem. Problemem nie są pieniądze, raczej to, iż pośpiech to zły doradca, także to, że nie mogę się zdecydować Conv. czy Fast. (67/68). Mam nadzieję, że bywając na tym forum coś mi się rozjaśni i będę mógł spełnić swoją zajawkę. Pozdrawiam.
Cześć wszystkim.
Od dłuższego czasu choruję na Forda Mustanga pierwszej generacji. Póki co jestem w trakcie poszukiwań i orientowania się w przyjemnościach i kosztach posiadania stajni pod domem. Problemem nie są pieniądze, raczej to, iż pośpiech to zły doradca, także to, że nie mogę się zdecydować Conv. czy Fast. (67/68). Mam nadzieję, że bywając na tym forum coś mi się rozjaśni i będę mógł spełnić swoją zajawkę. Pozdrawiam.
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Jak kasa to nie problem to kup oba;p Zdecyduj co wolisz: sportowe autko z osiągami, którym czasem możesz wypuścić się na tor czy po prostu chiloutowe convertible;D
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
oooo witam kolego, a gdzie stacjonujesz na islandii?????????
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Witamy Co to za Boss 4,6???
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______
1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
1.1967 Mustang 289-4v V8
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Pff Pochwal się w galerii
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______
1.1967 Mustang 289-4v V8
1.1967 Mustang 289-4v V8