Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- GudonJR
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT foxbody
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Biały
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam , Mam na imię Szymon pochodzę z Będzina i jeżdżę Mustangiem Foxem z 1989 .Oczywiście postaram się wrzucić zdjęcia mojego konia jak najszybciej 
Witajcie, na forum trafilam dopiero teraz, ale Mustangi uwielbiam juz chyba z 3 lata xd ze wzgledu na wiek (16) nie moge nawet marzyc o wlasnym mustangu, wiec zadowalam sie resorakami ktorych mam chyba z 30 ;p Ale mam nadzieje ze jak juz zrobie prawko to moze cos kupie ;p Takie tam marzenie
I przepraszam za bledy, ale klawiatura ma juz swoje lata i nie dziala jak powinna xd Pozdrowionka 
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Violet pisze:Witajcie, na forum trafilam dopiero teraz, ale Mustangi uwielbiam juz chyba z 3 lata xd ze wzgledu na wiek (16) nie moge nawet marzyc o wlasnym mustangu, wiec zadowalam sie resorakami ktorych mam chyba z 30 ;p Ale mam nadzieje ze jak juz zrobie prawko to moze cos kupie ;p Takie tam marzenieI przepraszam za bledy, ale klawiatura ma juz swoje lata i nie dziala jak powinna xd Pozdrowionka
Hej, ja tak samo "zaczynałem"
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Mmmm to nie tak dalekoGudonJR pisze:Witam , Mam na imię Szymon pochodzę z Będzina i jeżdżę Mustangiem Foxem z 1989 .Oczywiście postaram się wrzucić zdjęcia mojego konia jak najszybciej
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8

1.1967 Mustang 289-4v V8
Super, mój synek w wieku 3 lat rozbił swój pierwszy samochód ( 126p półroczne ) a teraz poza amerykańcami nic innego nie widzi . a kaser zanim sprawił sobie pierwszego prawdziwego konika zainwestował chyba w 100 różnych modelików mustangów. Tak trzymaj i dąż do celu a na pewno się uda .stang67 pisze:Violet pisze:Witajcie, na forum trafilam dopiero teraz, ale Mustangi uwielbiam juz chyba z 3 lata xd ze wzgledu na wiek (16) nie moge nawet marzyc o wlasnym mustangu, wiec zadowalam sie resorakami ktorych mam chyba z 30 ;p Ale mam nadzieje ze jak juz zrobie prawko to moze cos kupie ;p Takie tam marzenieI przepraszam za bledy, ale klawiatura ma juz swoje lata i nie dziala jak powinna xd Pozdrowionka
Hej, ja tak samo "zaczynałem"A rok przed prawkiem kupiłem zapuszczoną 67'mkę
Najważniejsze jest to marzenie - reszta przyjdzie sama
POWODZENIA
Witajcie! Chciałbym się przywitać w "stajni". Mam na imię Maciej i pochodzę z okolic Bydgoszczy. Niedawno sprawiłem sobie pierwszego Mustanga. Jest to GT Premium z 2013 r. Kupiłem go z aukcji w USA po lekkim wypadku no i czekam z niecierpliwością kiedy będzie gotowy 
Witam
Nowy nie jestem lecz przerwę na forum miałem ... dość długą
Postaram się w skrócie :
Kiedyś marzyłem o mustangu 4.6 v8 2005-2006r
Zakupiłem Mazde rx-8 2007r ;/ Nie ukrywam fajnie latała
Kilka lat później
postanowiłem się ustatkować .
Praca ... dom ... kobieta ... dziecko ... zapomniałem o .................. ( Wesele )
Gdy synek skończył 3lata stwierdziłem że najwyższa pora uporządkować to czego nie uporządkowałem postanowiłem się oświadczyć
a co
Narzeczona chciała jechać czymś ciekawym wiec po kilku głębszych .... myślałem ... myślałem ... i .......... zasnołem
Następnego dna usiadłem i kupiłem mustanga na słynnym COPARCIE .
Ktoś pomyśli "głupi" kupił mustanga bo narzeczona chciała jechać czymś ciekawym(innym) niż reszta .
Moze jest w tym ziarenko prawdy , lecz ja znalazłem luke i wykorzystam fakt że chciałem kupić nowe auto ... no i mustang jest moją miłością od dawna
Tak więc witam po raz drugi i do zobaczenia w marcu bo wtedy przypłynie Konik 3,7 ]:->
Nowy nie jestem lecz przerwę na forum miałem ... dość długą
Postaram się w skrócie :
Kiedyś marzyłem o mustangu 4.6 v8 2005-2006r
Zakupiłem Mazde rx-8 2007r ;/ Nie ukrywam fajnie latała
Kilka lat później
Praca ... dom ... kobieta ... dziecko ... zapomniałem o .................. ( Wesele )
Gdy synek skończył 3lata stwierdziłem że najwyższa pora uporządkować to czego nie uporządkowałem postanowiłem się oświadczyć
Narzeczona chciała jechać czymś ciekawym wiec po kilku głębszych .... myślałem ... myślałem ... i .......... zasnołem
Następnego dna usiadłem i kupiłem mustanga na słynnym COPARCIE .
Ktoś pomyśli "głupi" kupił mustanga bo narzeczona chciała jechać czymś ciekawym(innym) niż reszta .
Moze jest w tym ziarenko prawdy , lecz ja znalazłem luke i wykorzystam fakt że chciałem kupić nowe auto ... no i mustang jest moją miłością od dawna
Tak więc witam po raz drugi i do zobaczenia w marcu bo wtedy przypłynie Konik 3,7 ]:->
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
toz to kobieta skarb 
witamy!!
witamy!!
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam wszystich!
Szukam dla siebie Mustanga po 2005 roku.
Mam nadzieje, ze znajdę informacje, ktore pomogą mi wybrać odpowiedni model.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Filipo
Szukam dla siebie Mustanga po 2005 roku.
Mam nadzieje, ze znajdę informacje, ktore pomogą mi wybrać odpowiedni model.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Filipo
-
BlackGhost
- Model: inny
Witam kolegów.
Jestem z wawy i zawitałem na forum celem porad odnośnie kupienia Konika z USA
Jestem z wawy i zawitałem na forum celem porad odnośnie kupienia Konika z USA
Witam Wszystkich,
Jestem zagorzałym fanem motocykli (Honda VFR, CBR1100XX, CB750KZ, Obecnie CB1100 i Kawasaki ZRX1200S był jeszcze 3ci, ale nie było kiedy jeździć :-) ), ale ostatnio pojawiło się zainteresowanie Mustangami. Kiełkuje, rośnie i... zobaczymy co będzie dalej
miłego!
Kiero.
Jestem zagorzałym fanem motocykli (Honda VFR, CBR1100XX, CB750KZ, Obecnie CB1100 i Kawasaki ZRX1200S był jeszcze 3ci, ale nie było kiedy jeździć :-) ), ale ostatnio pojawiło się zainteresowanie Mustangami. Kiełkuje, rośnie i... zobaczymy co będzie dalej
miłego!
Kiero.
-
Motocyklista
- Model: 1966 coupe
- Kolor: rdzawo dziurawy :)
Witam wszystkich 
Jestem Kamil 25 lat, w danej chwili mieszkam w Płońsku
Do tej pory moją pompką do adrenaliny były motocykle, ale jak tylko zorientowałem się że po sprzedaży mojej ostatniej miłość Suzi B-King złociszy wystarczy w sam raz na klasycznego konika stałem się szczęśliwym posiadaczem coupe '66 w stanie agonalnym
i stąd moja obecność tutaj.. POMOCY!
A tak serio trafił mi się znośny egzemplarz do kompletnej renowacji i wasza wiedza będzie nieoceniona
Pozdrawiam
Jestem Kamil 25 lat, w danej chwili mieszkam w Płońsku
Do tej pory moją pompką do adrenaliny były motocykle, ale jak tylko zorientowałem się że po sprzedaży mojej ostatniej miłość Suzi B-King złociszy wystarczy w sam raz na klasycznego konika stałem się szczęśliwym posiadaczem coupe '66 w stanie agonalnym
A tak serio trafił mi się znośny egzemplarz do kompletnej renowacji i wasza wiedza będzie nieoceniona
Pozdrawiam
Witam Wszystkich,
mam na imię Rafał i nabyłem Mustanga z 05 r.
Silnik V6 tak na dobry początek:-)
Chętnie poznam innych zapaleńców.

mam na imię Rafał i nabyłem Mustanga z 05 r.
Silnik V6 tak na dobry początek:-)
Chętnie poznam innych zapaleńców.

-
Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Witamy!
Ładna ta v6-tka!
W swojej okolicy masz np. Kubę - a propos spotów.
Ładna ta v6-tka!
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084