Jestem Michał, mam 21 lat, pochodzę z Bygdoszczy, ale aktualnie studiuje i mieszkam w Sopocie. Moja przygoda z mustangiem zaczęła się jesienią 2014, jeżdzę czarną V6 -stką 2013 rok. Widzimy się na MR15 - tak udało mi się zapisać
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Rezor, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć wszystkim!
Jestem Michał, mam 21 lat, pochodzę z Bygdoszczy, ale aktualnie studiuje i mieszkam w Sopocie. Moja przygoda z mustangiem zaczęła się jesienią 2014, jeżdzę czarną V6 -stką 2013 rok. Widzimy się na MR15 - tak udało mi się zapisać
-
Palpatine
- Model: 2011 GT CS Pace Car
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
Teraz w ciepełkubarteke pisze:to gdzie to czerwone jeździdeło będzie teraz garażować ?Stangdaro pisze:Bry PanuPalpatine pisze:Cześć,
tu Marcin, o ile moja przygoda z Fordem zaczęła się już dawno o tyle na Mustanga dopiero teraz nabrałem odwagi :-) .
Do zobaczenia wkrótce!witamy Pana w naszej bajce
a wkrótce również najrzadszego chyba Stanga w PL
witam.
Jestem Norbert, mieszkam w Biłgoraju.
Nie mam jeszcze mustanga ale niebawem zamierzam nabyć
pozdrawiam
Jestem Norbert, mieszkam w Biłgoraju.
Nie mam jeszcze mustanga ale niebawem zamierzam nabyć
pozdrawiam
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Witaj medik, szukasz klasyka czy cos nowego? Jeden staruszek podobno jest juz w Bilgoraju

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
-
patrykgiel
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Alloy Gray
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imię Patryk 21 lat
Od kilku lat pasjonuję się Ameryką i wszystkim co z nią związane.
W mustangach zakochany jestem już od dawna
Mam nadzieję że mój American (Mustang) Dream się już niedługo spełni chociaż jako ten bo na razie o wyjazd do USA ciężko 
Od kilku lat pasjonuję się Ameryką i wszystkim co z nią związane.
W mustangach zakochany jestem już od dawna
Szukam mustanga z 2011-12 roku. Będę nim jeździł do pracy, normalne auto użytkowe. Dlatego klasyk odpada.
Nie wiedziałem, że jest u nas w Biłgoraju jakiś klask
Będę się baczniej rozglądał.
Nie wiedziałem, że jest u nas w Biłgoraju jakiś klask
Witam, jestem Heniek z Krakowa
Pasjonuję się sportem i motoryzacją
Pozdrawiam!
Witam,
Łukasz z Gdańska ;-)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;-)
Łukasz z Gdańska ;-)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;-)
Witam,
Konrad z tej strony. Poszukuje mustanga do 69r z v8 do odrestaurowania. Nie mam zielonego pojęcia narazie, ale mam nadzieje, że to się zmieni:)
Jakby ktoś coś mógł polecić ciekawego, byłbym wdzięczny.
Konrad z tej strony. Poszukuje mustanga do 69r z v8 do odrestaurowania. Nie mam zielonego pojęcia narazie, ale mam nadzieje, że to się zmieni:)
Jakby ktoś coś mógł polecić ciekawego, byłbym wdzięczny.
-
zalasz
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
Witam
Wojtek z Poznania z tej strony. Dawno mnie tu nie bylo bo sprzedalem swojego Mustanga ale w tym roku wracam do "rodziny" jako szczesliwiec ktory wreszcie cos wygral;)
Wojtek z Poznania z tej strony. Dawno mnie tu nie bylo bo sprzedalem swojego Mustanga ale w tym roku wracam do "rodziny" jako szczesliwiec ktory wreszcie cos wygral;)
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
06->07->08->09/2015 Odbiór
Witam.Nazywam sie Andrzej. Nie posiadam Mustanga ale forda tbirda z 64 roku tzn worek czesci z zlepek blach ale za pare lat moze bedzie mozna nazwac to samochodem
.Zarejestrowalem sie na forum mimo wszystko i mam nadzieje na wymiane informacji . Sporo rozwiazan jest podobnych .
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Witam, wiele nie musiałeś Mustangi nie są drogiezalasz pisze:Witam
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
PrinceHD
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Czarny
Cześć, mojego Mustanga odbiorę dopiero w lipcu ale już dzisiaj badam temat jak właściciele tej kultowej marki wspólnie potrafią się bawić. Na co dzień mam do czynienia z inną amerykańską legendą - Harley-Davidson. Na Mustanga "zachorowałem" będąc na wyprawie motocyklowej po zachodnim wybrzeżu USA na jesień 2014 roku. Będąc jeszcze tam, podjąłem decyzję o zakupie Mustanga. Witajcie więc i do zobaczenia na trasie!
-
ActionKamen
- Model: 2002 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały