pytam bo zastanawiam sie czy sprzedac za pol ceny V6 czy np ja stunigowac, fajnie sie nia jezdzi, ale sportowych emocji nie dostarcza, tzn bynajmniej mi,a przyznam ze i do V8 zdazylem sie przyzwyczaic i bylo mi malo, jak na razie tylko firebird formula 5,7V8 wystarczal mi w zupelnosci, no ale padla w nim skrzynia i nie wiem kiedy go zrobie, zreszta wole jezdzic 5letnim mustangiem niz 12letnim firebirdem..
a ze szkoda mi sprzedawac za grosze tej V6,bo wiem co mam , to mysle o zalozeniu kompresora lub turbosprezarki, ewentualnie przelozeniu bebechow z rozbitego GT(oddzielny post)
Nie4 musze miec nowego modelu GT, wazne zeby to byl mustang z osiagami GT, moj mi pasuje bo jest w miare nowy, takiego GT pow 10lat balbym sie ze zacznie sie cos je..c,a z czesciami do niego krucho, zreszta ja nie mam czasu ciagle grzebac przy aucie..
dlatego jak wiecie kogos kto niedrogo mi zalozy taki kompresor lub turbine to dajcie mi znac,jak ma wyjsc mnie drogo to wolalbym juz kupic dedykowany kompresor, a jak juz wydawac 5tys$ to wolalbym do nowego GT, do starego modelu nie chce tak inwestowac, nie ma sensu bo potem mi nikt za to nie odda, juz i tak nie wiem czy dostane 50% tego co mnie kosztowal..
tuning w Łodzi i okolicy-macie kogos?
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
cały czas sie zastanawiam czy nie przelozyc bebechow z GT.. no ale z drugiej strony dzisiaj nim lecialem do pracy 200km/h i ta predkosc osiaga bardzo szybko jak na v6, wiec do normalnej jazdy mi wystarcza.. sam juz nie wiem co robic.. wydaje sie ze majac drugie rozbite auto z tego samego rocznika tylko GT przelozenie bebechow łącznei z instalacja elektryczna nie powinno byc trudne, no ale moge sie mylic..