Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam jestem nowym użytkownikiem Mustanga 1968 zaczynam pomału renowacje auta i potrzebuje schemat instalacji elektrycznej z góry dziękuje za pomoc.Podrawiam
-
kub_a
- Model: 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny
Tak jest.krosster pisze:Kuba z Wrocławia ???? hmm mustang z panoramicznym dachem? manual ?
-
krosster
- Forumowicz
- Model: BULLITT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: highland green
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
kub_a pisze:Tak jest.krosster pisze:Kuba z Wrocławia ???? hmm mustang z panoramicznym dachem? manual ?
w takim razie wrzucaj fotki furki
Witam. Jestem Dawid. Jestemw stanie zaoferować korzystne wysyłki z USA, osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam
-
Maciek King
- Model: 308 GT
-
Maciek King
- Model: 308 GT
-
Kruszon
- Młodszy Forumowicz
- Model: Itp...
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Niebieski
Cześć Tu Kruszon! Z Wrocławia 
Witam serdecznie! W drodze do mojej dziupli jest już konik z 14 roku. Mam nadzieje na poznanie fajnych ludzi więc witam pięknie!
Witam serdecznie! W drodze do mojej dziupli jest już konik z 14 roku. Mam nadzieje na poznanie fajnych ludzi więc witam pięknie!
Karma wraca! Ile dasz tyle dostaniesz, a jak już to zrozumiesz to będzie się żyło lepiej...
-
Arturro 54
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Orange
Witam. Jestem tu nowy- fakt-i nie bardzo wiem jak tu sie po tej stronie poruszac (wpisywac posty). Narazie doszedlem do -ODPOWIEDZ-
Co prawda nie mam Mustanga ( jeszcze) ale sie do niego przymierzam. Z Fordem tylko Mondeo czy Tranzytem mialem okazje sie zapoznac wiec wiedza o Mustangu tylko bez praktyki i nie bardzo wiem czy sobie z Nim poradze. Bedzie to nowiutki GT 5.0 po lifcie z tego roku ( w PL okolo maj) i byloby mi bardzo glupio od razu cos nawywijac , wiec z checią posłuchałbym jakis porad ( moze nawet niezbyt trafionych) ktore pomoga mi nim wystartowac i w przyszlosci nim jezdzic bez obaw. Pozdro
Co prawda nie mam Mustanga ( jeszcze) ale sie do niego przymierzam. Z Fordem tylko Mondeo czy Tranzytem mialem okazje sie zapoznac wiec wiedza o Mustangu tylko bez praktyki i nie bardzo wiem czy sobie z Nim poradze. Bedzie to nowiutki GT 5.0 po lifcie z tego roku ( w PL okolo maj) i byloby mi bardzo glupio od razu cos nawywijac , wiec z checią posłuchałbym jakis porad ( moze nawet niezbyt trafionych) ktore pomoga mi nim wystartowac i w przyszlosci nim jezdzic bez obaw. Pozdro
- Kerrax
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 69 Coupe 70 Mach 1
- Kolor: black & red
- Kontakt:
Witamy nowych forumowiczów , pytajcie (niekoniecznie 5 razy o to samo
)na pewno uzyskacie odpowiedź.
Cześć, tu Błażej.
Jestem z Wodzisławia Śląskiego.
Mustanga mam już ponad rok, w końcu zebrałem się na to żeby się przywitać.
Ten samochód to moje spełnione marzenie, wywołuje u mnie uśmiech każdego dnia.
Forum przeglądam już pewnie ze dwa lata.
Jestem z Wodzisławia Śląskiego.
Mustanga mam już ponad rok, w końcu zebrałem się na to żeby się przywitać.
Ten samochód to moje spełnione marzenie, wywołuje u mnie uśmiech każdego dnia.
Forum przeglądam już pewnie ze dwa lata.