Witam wszystkich. Jestem tu novvy ale fordami przejechałem do tej pory pewnie z pół mln km. więc pomyślałem, że to już najwyższy czas na zakup mustanga.
Witam wszystkich. Jestem tu novvy ale fordami przejechałem do tej pory pewnie z pół mln km. więc pomyślałem, że to już najwyższy czas na zakup mustanga.
Witam
Mam na imię Robert i jestem z Opolskiego.
Od wczoraj stałem się posiadaczem Forda Mustanga 4.0 z 2010 roku sprowadzonego przez znajomego z USA. Czeka teraz mnie przeróbka lamp i rejestracja.
Czesc. Jestem Kacper i od dziecka chce Mustanga. Teraz moge sobie wreszcie pozwolic na weekendowe auto. Moze Was zaskocze ale szukam wlasnie tego, w ktorym zakochalem sie jako dziecko. Musi to byc GT IV gen, najlepiej New Edge. Jesli ktos chce oddac w dobre rece to chetnie kupie.
Pozdrawiam!
Czarny New Edge GT z manualem. Za dziecka na ścianie, teraz w garażu.
Cześć, tu Andrzej. Niedawno kupiłem swojego pierwsze Mustanga GT z 2016 w kolorze Race Red. Jestem już po serwisie i programie u Pawła z H-D Customs, założyłem rozpórkę Ford Performance i mam w bagażniku Magnaflow Competition Cat-Back, który montuję pojutrze. Pozdrawiam!
Cześć. Jestem Grzegorz od soboty jestem posiadaczem pierwszego mustanga GT 2015 w kolorze czarnym. Spełniłem swoje marzenie amerykańskiej motoryzacji. Pozdrawiam!