Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: Dodge challenger
- Silnik: inny V8
- Kolor: Pomarańczowy
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Mam na imie Bogdan 37 lat . Moim hobby są amerykańskie muscle car'y . Obecnie posiadam 2 Amerykance Jeepa Grand Cherokee oraz Dodge'a challenger. Mustangi fascynowały mnie od poczatkowych lat zycia .
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Liczę że pomożecie mi wyborze "konia" , i możecie liczyć na moja pomoc w elektronice i mechanice samochodowej.
Mam na imie Bogdan 37 lat . Moim hobby są amerykańskie muscle car'y . Obecnie posiadam 2 Amerykance Jeepa Grand Cherokee oraz Dodge'a challenger. Mustangi fascynowały mnie od poczatkowych lat zycia .
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Liczę że pomożecie mi wyborze "konia" , i możecie liczyć na moja pomoc w elektronice i mechanice samochodowej.
- Funtastic
- Młodszy Forumowicz
- Model: Convertible
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: krew tętnicza
Jestem bo jestem.
Od kilku dni szczęśliwy posiadacz (no może współposiadacz) Mustanga w wersji convertible. Byle do wiosny
Od kilku dni szczęśliwy posiadacz (no może współposiadacz) Mustanga w wersji convertible. Byle do wiosny

Teraz jest fajnie 

- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Cześć FuntasticFuntastic pisze:Jestem bo jestem.

Witaj w Klubie ;]
Ale w swoim profilu napisz Chłopie skąd jesteś

No i daj jakieś fotosy swojego konia.
btw:
U mnie też convertible (V6, 2006).
Do zobaczenia na ustawkach / zlotach

Adaslaw
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Witaj !!
No to na WPI już z osiem naliczyłem
chyba najbogatsza gmina w Stangach hehe , czas na zlocik
O krcze , a mi już setka strzeliła , otwieramy browarek
No to na WPI już z osiem naliczyłem

O krcze , a mi już setka strzeliła , otwieramy browarek

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Hej Patryk,Patvette pisze:Witam Wszystkich
Patryk z Olsztyna. Od ponad 10 lat auta amerykańskie to moje hobby. Obecnie moja zabawka to corvette z06 50 anv. w kolorze torch red.
Co tutaj robię ?? Klubu vetty w Polsce nie ma , klub f-body chyli się ku upadkowi a na zloty jeździć trzeba![]()
Na zlocie fbody widziałem dwa bardzo ładne mustangii tak mnie ruszyło. Fajnie by było z wami pojeździć.
Witam w klubie. Można się kiedyś spotkać gdzieś w Olku, ale ja ze swoim staruszkiem mogę za tobą nie nadążyć

Widzę, że zapisałeś się na nightpower - tam się zobaczymy na pewno

Pozdro,
- Tesshu
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Red Fire
Witam
Grzegorz z okolic Częstochowy
puki co przymierzam się do kupna mustanga , poczytałem troche forum ale i tak mam jeszcze sporo pytań
Pozdrawiam
Grzegorz z okolic Częstochowy

Pozdrawiam
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: czarny
Witajcie!!!
Wreszcie, po długich bojach z rodzinką, kupiłem konika. Ciesze sie nim już od 2 tygodni - frajda niesamowita. I rzeczywiscie - radio jest niepotrzebne. Gang "ósemki" wystarczy zastępuje wszelką muzykę.
Wreszcie, po długich bojach z rodzinką, kupiłem konika. Ciesze sie nim już od 2 tygodni - frajda niesamowita. I rzeczywiscie - radio jest niepotrzebne. Gang "ósemki" wystarczy zastępuje wszelką muzykę.

chwial1
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć "dyzlem w manualu"
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć "dyzlem w manualu"
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Witam was serdecznie na forum Tesshu zycze wytrwalosci i powodzenia w poszukiwaniach oczywiscie w razie pytan mozesz uderzac na forum postaramy sie dopomoc w potrzebie 
chwial cieszy kolejny konik ze stolicy narazie terminy mamy zawalone ale jak sie troche przeluzni zorganizujemy jakies spotkanie w wiekszym gornie w Wawie.

chwial cieszy kolejny konik ze stolicy narazie terminy mamy zawalone ale jak sie troche przeluzni zorganizujemy jakies spotkanie w wiekszym gornie w Wawie.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
Witam,
Jestem Tomek z trojmiasta.
Mój SPRINT 200 właśnie rozpoczął przeprawe przez atlantyk jak trafi do mojej stajni opije źrebaka a zdjecia z imprezy umieszcze w galeri
Jestem Tomek z trojmiasta.
Mój SPRINT 200 właśnie rozpoczął przeprawe przez atlantyk jak trafi do mojej stajni opije źrebaka a zdjecia z imprezy umieszcze w galeri
- 6t07t
- Forumowicz
- Model: 1966-2008
- Kolor: Silver Blue, Black
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Ooo , bardzo fajny Sprint!! Gratulacje trafienia rzadkiego rumaka 

1966 Silver-Blue Coupe od nowości w PL
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
Wybaczcie, może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą wersją Sprint 200? Pierwsze słyszę o takiej, a wujek google znalazł strony po ang, które zrozumiałem tylko w części niestety...
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
cześć prox! piękny stang !
Laka, sprint 200 to taka trochę limitowana wersja standardowego I6. W 66 roku Ford miał problem żeby nadążyć z produkcją 289 tak duże było zapotrzebowanie więc mając nadmiar I6 zrobił serię limitowaną zeby pobudzić sprzedaż. Drobne dodatki były extra, chromowana obudowa filtra powietrza, korka oleju, inne dekle na koła i parę innych drobiazgów.
Laka, sprint 200 to taka trochę limitowana wersja standardowego I6. W 66 roku Ford miał problem żeby nadążyć z produkcją 289 tak duże było zapotrzebowanie więc mając nadmiar I6 zrobił serię limitowaną zeby pobudzić sprzedaż. Drobne dodatki były extra, chromowana obudowa filtra powietrza, korka oleju, inne dekle na koła i parę innych drobiazgów.
- Cherix
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Witam,
Alex z Katowic. Przymierzam się do zakupu Mustanga i liczę tu na wasz support! Póki co zbieram całe know-how z tego forum - jest co czytać, a mam nadzieje już niedługo czym jeździć!
Pozdrawiam wszystkich i do następnego! 
Alex z Katowic. Przymierzam się do zakupu Mustanga i liczę tu na wasz support! Póki co zbieram całe know-how z tego forum - jest co czytać, a mam nadzieje już niedługo czym jeździć!

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: motor 429
witam
nie mam stanga ale mercury marquis 69 429 2 door i stąd moja obecnosc - mamy auta z jednej firmy i chyba pokrewnosc tego silnika - szukam porad itd co do tego motoru i innych czesci eksploatacyjnych - jesli zniewazam to forum to mnie wywalcie na starcie :)
nie mam stanga ale mercury marquis 69 429 2 door i stąd moja obecnosc - mamy auta z jednej firmy i chyba pokrewnosc tego silnika - szukam porad itd co do tego motoru i innych czesci eksploatacyjnych - jesli zniewazam to forum to mnie wywalcie na starcie :)