Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- silelis
- Forumowicz
- Model: Fastback 2+2 '66
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
Moje maleństwo dopiero płynie, więc do Radomia nie zdążę, ale jeśli w kwietniu ponownie będzie zlot w Łodzi to na pewno zawitam.
[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]
-
Freestyle_MCros
- Model: coupe
- Silnik: inny V8
- Kolor: aqua
- Kontakt:
witam, Nazywam Się Robert
Zafascynowalem się mustangiem po oglądnięciu foilmu "60 sekund" jak pewnie wszyscy...
po filmie ( następnego dnia) zacząłęm zbierać informacjie i zdjęcia tych samochodow
zarowno starych jak i nowych... i tak od tamtego czasu minęły 3lata i mam 20gb zdjęć filmikow i opisow tych samochodow z neta... (wujek google pomaga)
Niestety nie mam jeszcze tego samochodu ale zamierzam kiedyś mieć
dąże do tego... Jak?-spytacie . narazie uczę się...
marzy mi się MUstang V6 4.0l benzyna nebieski z bialymi pasami
p.s. ciekawe czy jestem najmłodszym użytkownikiem tego forum...
Zafascynowalem się mustangiem po oglądnięciu foilmu "60 sekund" jak pewnie wszyscy...
po filmie ( następnego dnia) zacząłęm zbierać informacjie i zdjęcia tych samochodow
zarowno starych jak i nowych... i tak od tamtego czasu minęły 3lata i mam 20gb zdjęć filmikow i opisow tych samochodow z neta... (wujek google pomaga)
Niestety nie mam jeszcze tego samochodu ale zamierzam kiedyś mieć
dąże do tego... Jak?-spytacie . narazie uczę się...
marzy mi się MUstang V6 4.0l benzyna nebieski z bialymi pasami
p.s. ciekawe czy jestem najmłodszym użytkownikiem tego forum...
w przyszłości: 4.0 v6 lub Gt 2005 Vista Blue
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
-
marcin nowak
- Model: SHELBY GT500
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: biały
WITAM MIŁOŚNIKÓW MUSTANGA. NIE DAWNO ZALOGOWAŁEM SIĘ W KLUBIE.MAM SPRAWĘ Z KTÓRĄ BORYKAM SIĘ OD DAWNA.NIE WIEM JAK ZAPROGRAMOWAĆ CZUJNIKI CIŚNIENIA W KOŁACH.POSIADAM DWA KOMPLETY KÓŁ I JAK ZAKŁADAM DRUGI KOMPLET TO KOMPUTER NIE MOŻE ICH ODCZYTAC I POKAZUJE BŁAD.OCZYWIŚCIE POSIADAM NOWEGO MUSTANGA 2007r.MARCIN
Ostatnio zmieniony 2009-09-07, 11:15 przez marcin nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomec
- Forumowicz
- Model: Shelby GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: performance white
- Kontakt:
marcin nowak, tutaj masz co nieco na ten temat http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?p=23857#23857
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Witaj sbass! Zacne autko i fajnie, ze sie polnocna Polska zapelnia. Wpisz sie na mape klubowa (http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php?t=882).
No i dawaj jakies foty do Galerii
Pozdro dla pozostalych nowych
No i dawaj jakies foty do Galerii
Pozdro dla pozostalych nowych
- sbass
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang coupe 1966
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarna wiśnia
Bardzo chętnie wpiszę się na tę mapkę ale kompletnie nie kumam jak to zrobić, a w ogule to moje pierwsze forum w którym uczestniczę i wiele rzeczy jest dla mnie niezrozumiałe, aaa powoli będę wszystko wiedział... koledzy piszą pod tym linkiem o mapce no ale gdzie ją znaleźć aby się do niej dopisać?... zaraz coś pokombinuję jeszcze, jak skumam to od razu się dopiszę.
Witam wszystkich serdecznie, jestem tu "nowy"- z zainteresowaniem oglądam wasze forum-jestem wręcz oczarowany tyloma wspaniałymi mustangami- niestety nie posiadam takiego- co chyba mi wybaczycie jak na razie i pozwolicie należeć do grona sympatyków tego stalowego rumaka. Krótko o sobie- Jestem Chris z czarnego śląska, lekarz z zawodu, mam 38 lat. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich ! Czołem!
-
herr_flick