Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Rezor, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad
- Air
- Młodszy Forumowicz
- Model: '89 Chevy Camaro IROC-Z
- Silnik: inny V6
- Kolor: Bordowy
- Kontakt:
Cześć,
jestem Tomek z Warszawy - nie posiadam co prawda Mustanga, a konkurencyjne auto (Chevy Camaro), którym jeżdżę od przeszło 7 lat, ale postanowiłem się zarejestrować, żeby zaprosić Was na imprezę jaką organizujemy w kwietniu. Opiszę to w osobnym wątku.
jestem Tomek z Warszawy - nie posiadam co prawda Mustanga, a konkurencyjne auto (Chevy Camaro), którym jeżdżę od przeszło 7 lat, ale postanowiłem się zarejestrować, żeby zaprosić Was na imprezę jaką organizujemy w kwietniu. Opiszę to w osobnym wątku.
AWSA | AMATORSKIE WYŚCIGI SAMOCHODÓW AMERYKAŃSKICH
Witam jako 666 user
Mustanga brak ale kiedyś będzie - miejmy nadzieję
Póki co bawię się m.in. Probe,który to miał być kiedyś w swej historii Mustangiem
Czytam was już ,od pewnego czasu i tak postanowiłem się zarej. i poczytać na legalu
Gdybyście się kiedyś przesiedli na Probe
w co szczerze wątpię
to zapraszam :
http://www.fpdrivers.org/forum
Pozdro
Mustanga brak ale kiedyś będzie - miejmy nadzieję
Czytam was już ,od pewnego czasu i tak postanowiłem się zarej. i poczytać na legalu
Gdybyście się kiedyś przesiedli na Probe
Pozdro
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Powitał2Ya pisze:Witam jako 666 user![]()
Mustanga brak ale kiedyś będzie - miejmy nadziejęPóki co bawię się m.in. Probe,który to miał być kiedyś w swej historii Mustangiem
![]()
Czytam was już ,od pewnego czasu i tak postanowiłem się zarej. i poczytać na legalu![]()
Gdybyście się kiedyś przesiedli na Probew co szczerze wątpię
to zapraszam :
Pozdro
miałem a bardziej użytkowałem Próbówę II 2.5 parę lat temu i musze przyznać, że faktycznie motor wydający dźwięki japonskiej kosiarki do trawy ale ogólnie auto do zaakceptowania.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
Hah motor jak motor ,szit troche taki ale jak się dba to daje radę 
No,a poza tym jakby nie było i jakby nie patrzeć pełnokrwisty
FORD Made in USA
Powiem jeszcze tak - wielu z Probe przesiadało się właśnie na muscle cars czy ogólnie us cars i wielu dzięki Probe zaraziło sie pasją do amerykańskiej motoryzacji i z lepszym lub z gorszym skutkiem je realizują
Poza tym wiem,wiem pewnie ktoś napisze,że to nie typowe auto usa,bo miżmaż z mazdą ale jakby nie patrząc miał to być Mustang
i jakby nie było jest FORD z Flat Rock gdzie do dziś wychodza Mustangi V naprzemian z Mazdą 
Pozdro.
No,a poza tym jakby nie było i jakby nie patrzeć pełnokrwisty
Powiem jeszcze tak - wielu z Probe przesiadało się właśnie na muscle cars czy ogólnie us cars i wielu dzięki Probe zaraziło sie pasją do amerykańskiej motoryzacji i z lepszym lub z gorszym skutkiem je realizują
Poza tym wiem,wiem pewnie ktoś napisze,że to nie typowe auto usa,bo miżmaż z mazdą ale jakby nie patrząc miał to być Mustang
Pozdro.
[b][color=cyan]''Wiem, że czasem wydaje się, że jest ciężko
Ale pamiętaj o jednym: po każdej ciemnej nocy, nastaje jasny dzień
Dlatego bez względu na to, jakby nie było
Wyprostuj się, podnieś głowę do góry i radź sobie.’[/b][/color]
Ale pamiętaj o jednym: po każdej ciemnej nocy, nastaje jasny dzień
Dlatego bez względu na to, jakby nie było
Wyprostuj się, podnieś głowę do góry i radź sobie.’[/b][/color]