P.S fajne radio
Wydech
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- frog
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2007
 - Silnik: V6 3.8
 - Kolor: Silver
 - Kontakt:

paytoplay pisze:brzmią fajnie ale jak tam Twoje wrażenia po zmianie? I jak to 4 tłumiki?
P.S fajne radio
2 tłumiki przed x-pipem i 2 pod koniec.
Wrażenia super. Jedyna wada to zbyt głośny mocny basowy pogłos na wolnych obrotach w środku samochodu. Wszytko się trzęsie i troszkę głowa boli... ale za to za autem jest grubo:)
... im szybciej jadę Tym widzę wyraźniej!
						- pudel
 - Forumowicz
 - Model: 2002 V6,2007 V8
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Szary metalik & Torch red
 - Kontakt:

Catalytic Converter
Zastanawiam się co zrobić ponieważ ta część kosztuje ok 600 $ do tego to zwykły Y może lepiej wstawić X i od razu zestaw od GT założyć ale czy zestaw od GT będzie pasował i czy ten X będzie lepszy efekt dawał??
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
						- pudel
 - Forumowicz
 - Model: 2002 V6,2007 V8
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Szary metalik & Torch red
 - Kontakt:

Ale nie potrafię znaleźć tego połączenia osobno tylko w komplecie z katalizatoramicaniggia pisze:catalytic converter to sa katalizatory, co akurat w std mozna powiedziec ze jest to Y pipe z katalizatorami. normalnie Y pipe to jest polaczenie dwoch rurek za katalizatorami w jedna.
to co ty znalazles to poprostu caly komplet z katami.
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
						- 

BININ
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2007 cabrio
 - Kolor: niebieski

Mam pytanie a raczej potrzeboje rady. Mam konika z 2007 4.0 v6, przy czym wizualnie zmienilem go na GT tak wiec mam dwie spore dziury w tylnym zderzaku 
  i zastanawiam sie jaki wydech mu zalozyc zeby fajnie gral i zapelnil puste miejsca 
 . A tak konkretnie to chodzi mi o to zeby samochod fajnie (bulgotal) przy czym zeby nie byl zaglosny. Tak wiec jak by ktos mial jakies propozycje to chetnie poslucham.PS. w sumie to jeszcze mozecie mi podrzucic gdzie moge dostac taki ewentualny wydech. Dzieki i pozdro

- 

BININ
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2007 cabrio
 - Kolor: niebieski

Co myslicie o tym wydechu do 4.0 v6, bo zamierzam go zamontowac-oto link:
http://www.americanmuscle.com/pypes-200 ... tback.html

http://www.americanmuscle.com/pypes-200 ... tback.html