Naprawa blacharska s197
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
Re: Naprawa blacharska s197
Dzięki za porady.
Mam jeszcze jedno pytanie, odnosnie tablic rej z tyłu. Jezdzicie z ta kwadratowa czy moze mozna gdzies dorobic takie przypominajace te amerykanskie? A jesli mozna to czy władza sie do tego nie czepia?
Mam jeszcze jedno pytanie, odnosnie tablic rej z tyłu. Jezdzicie z ta kwadratowa czy moze mozna gdzies dorobic takie przypominajace te amerykanskie? A jesli mozna to czy władza sie do tego nie czepia?
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Kolor: Ebony
Cześć, jeśli masz Warszawę w zasięgu, to wiem gdzie chłopaki mają piloty, sam u nich kupowałem.
Programują na miejscu i dorabiają kluczyki. Ja co prawda miałem oryginalny kluczyk od Yody, ale mogą Ci dorobić inny.
Tablicę mam kwadrat i jakoś się da z tym żyć
Pozdrawiam
Programują na miejscu i dorabiają kluczyki. Ja co prawda miałem oryginalny kluczyk od Yody, ale mogą Ci dorobić inny.
Tablicę mam kwadrat i jakoś się da z tym żyć

Pozdrawiam
May the Horse be with you!
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Ja mam znajomego który dorobił we włoszech taka mniejszę prostokątną rejestracje, dokleił tylko jakoś tą nalepkę z hologramem choć nie wiem jak bo jednorazowa ale jeżdzi już 3 lata i ok. Natomiast w Polsce to nie wiem gdzie coś takiego można dorobić...Gonsso pisze:Dzięki za porady.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Można dorobić, nawet była gdzieś rozmowa na ten temat:) Tylko że u nas się czepiają... 

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
można dorobić w byle agencji reklamowej, w bagażniku na taśmie dwustronnej wozić oryginał, jak się doczepi, to wyciągasz z bagażnika i proszę...
- swiadeka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Turbo
- Kolor: bordowy i białe pasy
I taką wersję lubię i o niej słyszałemcaniggia pisze:można dorobić w byle agencji reklamowej, w bagażniku na taśmie dwustronnej wozić oryginał, jak się doczepi, to wyciągasz z bagażnika i proszę...

Arek
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Jeszcze tylko 3-4 dni i będę śmigał. Ostatni raz tak sie niecierpliwiłem jak czekałem na mojego Buella.
Chciałbym też poradzić sie kolegów odnośnie naklejania pasów. Chciałbym dwa czerwone pasy przez środek auta i czerwone obwódki na dżwiach, takie z napisem Mustang GT. Lepiej jest to dać do naklejenia czy może pomalować. Zastanawiałem sie też nad krwisto czerwonymi felgami ale nie wiem jak by to wyglądało a nie chciałbym wiochy robić, bo z autem jest jak z pizzą im wiecej składników tym gorzej bo smaki sie mieszają.
Chciałbym też poradzić sie kolegów odnośnie naklejania pasów. Chciałbym dwa czerwone pasy przez środek auta i czerwone obwódki na dżwiach, takie z napisem Mustang GT. Lepiej jest to dać do naklejenia czy może pomalować. Zastanawiałem sie też nad krwisto czerwonymi felgami ale nie wiem jak by to wyglądało a nie chciałbym wiochy robić, bo z autem jest jak z pizzą im wiecej składników tym gorzej bo smaki sie mieszają.

Ostatnio zmieniony 2013-06-11, 16:20 przez Gonsso, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stowarzyszenie MKP
-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Trochę to trwało ale wczoraj wyjechałem. Dawno nie miałem takiego banana podczas jazdy autem. Są jednak pewne niedoskonałości, nie wiem dlaczego ale swieci sie kontrolka od abs, tcs i czerwona od hamulcow, swieci sie tez poduszka powietrzna ale to ponoc normalne przy jej wymianie. Pytanie mam czy da sie to jakos skasowac metodą domową, lub czy w Poznaniu ktoś mi skasuje a jesli nie to gdzie najbliżej??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Stowarzyszenie MKP
To nie jest normalne, na pewno nie wymienione pasy, bo też odpalily, nie wymieniony sterownik srs. Normalny koszt to ok 500$ za srs i po 300 za pas.
Można używany srs, ale trzeba go zaprogramować.
Odnośnie abs, coś jest nie sprawne, bo powinno samo zgasnąć.
Można używany srs, ale trzeba go zaprogramować.
Odnośnie abs, coś jest nie sprawne, bo powinno samo zgasnąć.
Ostatnio zmieniony 2013-06-23, 09:48 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.