Konrado pisze:
A masz dobrze skalibrowany komputer pod Twój rozmiar kół?
tak,dobrze,bodajze 775, wyliczylem na kalkulatorze,kola 18", oponay 255/40
zapomnialem GPSa wziac od brata, dlatego pytam.. nie wiem kiedy nastepnym razem bede jechal GT do Berlina,przewaznie jezdzimy dieslami,teraz pojechalem po signum i obejrzec GT500 z 2007r za 30tys.euro.. kupic kupilem tylko signum, no ale shelby piekne i jakbym nie mial swojego GT Saleena to pewnie bym sie zdecydowal.. A jakos mi sie nie widzi go oglaszac bo sie nim pieknie jezdzi, taka moc w automacie to piekna sprawa

ludziska zaczepiali mnie przez CB w Niemczech , przepuszczali a jak widzieli jak im znikam,to pytali co to za silnik mam w mustangu, bo nie mogli sie nadziwic ze mustang moze miec takie odejscie

a najlepszy byl koles juz jak zjechalem z autostrady na Uniejow, puscil mi w prawo migacz i powiedzial ze moge go wyprzedzac, przed nim jakies 100m tez jechaly auta i z naprzeciwka tez cos, nie mogl sie nadziwic jak ja zdazylem jeszcze wyprzedzic te auta przed nim, bo jemu chodzilo tylko o wyprzedzenie jego

jedynie spalil mi troche wiecej niz myslalem, bo jak go kupilem to z Bielska spalil mi niecale 9l/100km ,potem bawilem sie programatorami i moze cos namieszalem,bo do Berlina mi spalil 10,5 a jak wrocilem to mi wyszlo 11l/100km

tyle ze po Berlinie zrobilem 100km,a jak wracalem to nie schodzilem ponizej 160km/h-no i do Berlina jechalismy w trzech chlopa po 100kg.. wtedy mi spalil ok 9 ale jechalem 130km/h a tylko momentami przycisnalem do 250.. takze nie wiem czy cos namieszalem i zresetowalem program na 485HP czy po prostu wiecej mi spalil bo szybciej jechalem.. bynajmniej 11 to tez nei tragedia

a wracajac do GT500 to chetnie bym je kupil, no ale mojego GT nie widzi mi sie sprzedawac za grosze, bezwypadkowe GT chodza po 80tys.zl, no ale ja mam pierdol w stylu kompresor czy bixenony za ponad 40tys.zl dolozone, wiec za 80 nawet nie widzi mi sie go sprzedawac, a taka propozycje dostalem.. oczywiscie odpowiedzialem ze nie na sprzedaz i nie za takie pieniadze
[ Dodano: 2009-08-01, 10:25 ]
AluStar pisze:Nie mozna tego jednoznacznie powiedziec - wielkosc felg itd .. to mozna zobaczyc z wykresu twojego modelu z hamowni ..
szukam wlasnie odpowiedniej hamowni, nie wszystkie shamuja automata tak zeby nie oszukac pomiaru, podobno w Krakowie jest dobra, w lodzi chyba ta na srebrzynskiej, no ale ja mam automata, musze do nich zadzwonic i spytac czy dadza rade..