jesli macie jakies namiary gdzie i za ile moge je nabyc to bede wdzieczny

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
Chyba z całymi wahaczami ale ręki nie dam sobie za to uciąć. Tam jest taka dupna guma, że powinna długo wytrzymać.pavlito pisze:A sworznie dolne z przodu to występują samopas, czy tylko z wahaczami?
no ale pisales ze ten poliuretan wytrzymal Ci tylko 1000km ?AluStar pisze:zamow w poliuretan z olkusza . oni maja juz takei w sprzedazy o wiele mocniejsze .
http://www.poliuretan.olkusz.pl/
temat o tym tutaj
http://www.mustangklub.pl/forum/viewtop ... ght=#12406
a trzeba im wysylac wahacze? no i jaki koszt?AluStar pisze:zamow w poliuretan z olkusza . oni maja juz takei w sprzedazy o wiele mocniejsze .
zamow i wysla ci zestaw do twojego - juz bez zdejmowania - ceny juz nei pamietam - zadzwon do nich .koralkarol pisze:a trzeba im wysylac wahacze? no i jaki koszt?AluStar pisze:zamow w poliuretan z olkusza . oni maja juz takei w sprzedazy o wiele mocniejsze .
z drugiej str jak mi maja po 1000km pasc, to moge probowac dorobic u siebie w firmie, mamy takie zaplecze warsztatowe ze Olkusz sie kryje;dkiedys mi nawet dorobili tryb do skrzyni
no ale do auta z momentem 300NM a nie 500..
Tez z tym sie spotkalem u znajomego.koralkarol pisze:masz u mnie piwoRedHornet pisze:Sprawdź jeszcze śruby czy są dokręcone zgodnie ze specyfikacją 175Nmwystarczylo pol obrotu sruby zeby luz zniknal i wraz z nim caly problem:)
mozliwe jest zeby sruby sie luzowaly i trzeba by je bylo dokrecac co jakis czas ? paranoja jakas..
Te śruby maja plastikową blokadę więc nie powinny się luzować - możesz jak chcesz je zakleić klejem do gwintów dla pewności - niebieskim. Ale coś mi wygląda że na szybko demontowali obniżone zawieszenie i nie poodkręcali śrub zgodnie ze specyfikacją.koralkarol pisze:masz u mnie piwoRedHornet pisze:Sprawdź jeszcze śruby czy są dokręcone zgodnie ze specyfikacją 175Nmwystarczylo pol obrotu sruby zeby luz zniknal i wraz z nim caly problem:)
mozliwe jest zeby sruby sie luzowaly i trzeba by je bylo dokrecac co jakis czas ? paranoja jakas..