MUSTANG RACE 2014 - Informacje Oficjalne
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: MUSTANG RACE 2014 - Informacje Oficjalne
Czy gdzieś jest jakieś info na temat ewentualnego nieoficjalnego startu dzień wcześniej w Toruniu? 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
tom.tom tutaj : viewtopic.php?f=152&t=8304" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tom.Tom
- Forumowicz
Taką oto zajawkę przygotowałem i rozdam Mustangom do położenia za szybą jutro w Kuźni (http://www.kuzniawodna.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;):
A może dało by się przygotować jakieś takie zajawkowe naklejki na drzwi i zacząć z nimi już jeździć, żeby rozgłaśniać imprezę?

A może dało by się przygotować jakieś takie zajawkowe naklejki na drzwi i zacząć z nimi już jeździć, żeby rozgłaśniać imprezę?

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- jb_filip
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 1994 Manual Coupe
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Yellow
Bede akurat w Kołobrzegu w tym czasie (nie jade niestety Mustangiem, bo mi linka sprzegla poszla i nie dam rady naprawic do czasu wyjazdu).
Jak bedziecie mieli jakies szczegoly co do przejazdu i bazy w Kołobrzegu, to dajcie prosze znac. Z mila checia podjade z Synkiem i Siostrzencami i poogladamy Wasze Mustangi.

Jak bedziecie mieli jakies szczegoly co do przejazdu i bazy w Kołobrzegu, to dajcie prosze znac. Z mila checia podjade z Synkiem i Siostrzencami i poogladamy Wasze Mustangi.
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Kolor: Performance White
15 sierpnia piątek – Kołobrzegjb_filip pisze:Bede akurat w Kołobrzegu w tym czasie (nie jade niestety Mustangiem, bo mi linka sprzegla poszla i nie dam rady naprawic do czasu wyjazdu).
17:00 – przejazd zwartą grupą z hotelu Marina na teren nabrzeża przy latarni morskiej.
17:30 – 19:30 – wystawa samochodów

- tomaszw11
- Forumowicz
- Kolor: Red candy metallic
Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?

"Marzenia stają się prawdą"
						- 

Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Decyzję odnośnie tego odcinka podejmiemy w ostatniej chwili w oparciu o sytuacje na drodze. Będzie to najbardziej newralgiczny odcinek i decyzja zapadnie po wyjeździe z Malborkatomaszw11 pisze:Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?

- 

Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Szanowni Uczestniczny Mustang Race 2014!
Sezon mamy w pełni, słońce świeci, zapewne niektórzy z Was przygotowują już konie do drogi a ponieważ do startu zostało jeszcze kilka tygodni to:
OGŁASZAMY PIERWSZY KONKURS NA MUSTANG RACE 2014 NA NAJCIEKAWIEJ OKLEJONY SAMOCHÓD!!!!
Do wygrania baaardzo atrakcyjne nagrody oraz pierwsze miejsce w kolumnie podczas grupowego przejazdu.
Czy ktoś pokusi się o coś takiego?

Sezon mamy w pełni, słońce świeci, zapewne niektórzy z Was przygotowują już konie do drogi a ponieważ do startu zostało jeszcze kilka tygodni to:
OGŁASZAMY PIERWSZY KONKURS NA MUSTANG RACE 2014 NA NAJCIEKAWIEJ OKLEJONY SAMOCHÓD!!!!
Do wygrania baaardzo atrakcyjne nagrody oraz pierwsze miejsce w kolumnie podczas grupowego przejazdu.
Czy ktoś pokusi się o coś takiego?
- Tom.Tom
- Forumowicz
Białe mi się zawsze podobały - następny musi być biały.
Generalnie oklejenie super - kuń na tylnym błotniku - fajna sprawa

Generalnie oklejenie super - kuń na tylnym błotniku - fajna sprawa

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Na chwilę obecną są tylko dwa wyjścia, z Malborka drogą 55 do Nowego Dworu Gdańskiego i potem na 7'ke do Gdańska co w zależności od pogody, gdzoiny itp można napotkać trochę problemów bo jest to główna droga z tego kierunku do Krynicy Morskiej itd, druga opcja drogą 22 do Swarożyna i na A1 w kierunku Gdańska (obwodnicy) 3 opcja czyli, drogą 22 do Tczewa, a potem na DK91 czyli dawną jedynką umarła z dniem dzisiejszym. Rozpoczął się remont na DK91 na odcinku około 7km, przebudowywane sa wszystkie istniejace skrzyżowania, wymiana nawierzchni, budują tam cuda na kiju i tak będzie przez rok. Jeżdżę tamtędy codziennie i w godzinach szczytu to około 1-1-5h w plecy.Kuba pisze:Decyzję odnośnie tego odcinka podejmiemy w ostatniej chwili w oparciu o sytuacje na drodze. Będzie to najbardziej newralgiczny odcinek i decyzja zapadnie po wyjeździe z Malborkatomaszw11 pisze:Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
						- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- RadAg!
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Crown Victoria
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: White
- Kontakt:
Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można 
edit:
Ok. znalazłem że o 18.00 Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?
 Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?

edit:
Ok. znalazłem że o 18.00
 Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?
 Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?www.roadrunners.pl
						- 

JohnyHDH
- Forumowicz
- Model: 2016 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
RadAg! pisze:Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można
edit:
Ok. znalazłem że o 18.00Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?
Nie jestem organizatorem, jednak ten pomysł mi się bardzo podoba

- Tom.Tom
- Forumowicz
Hej, o 17.30 ruszamy spod Hotelu Gdynia, może da się wstawić cię na początek kolumny objezdzajacej miasto pod eskortą Policji. Pogadam na ten temat z KubąRadAg! pisze:Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można