Adasko, dopilnuje zebys cos pamietal, porobie zdjecia i opowiem po powrocie

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

staszek ja juz zgrzecznialem ostatnio..po 1 l na lepka i grzecznie spac..rano trzeba jechac;-)Stachu_xjr pisze:Adaśko tylko żebyś cos pamiętał z wyjazduadasko74 pisze:,,,swietny pomysl,pewnie tez pojade,moze to jedyna taka sznasa;-)hehe

To ja nie jadę , bez sensuadasko74 pisze:staszek ja juz zgrzecznialem ostatnio..po 1 l na lepka i grzecznie spac..rano trzeba jechac;-)Stachu_xjr pisze:Adaśko tylko żebyś cos pamiętał z wyjazduadasko74 pisze:,,,swietny pomysl,pewnie tez pojade,moze to jedyna taka sznasa;-)hehe

Termin odległy ale cała wyprawa wyglada mega fajnie. Muszę odgrzebać  paszport, sprawdzic wizę i...wstepnie sie pisze.
 Termin odległy ale cała wyprawa wyglada mega fajnie. Muszę odgrzebać  paszport, sprawdzic wizę i...wstepnie sie pisze. Jest 8 miechów na dookreslenie więc wtedy sprawa będzie jaśniejsza. Gratuluję pomysłu.  14 dni czy więcej?
  Jest 8 miechów na dookreslenie więc wtedy sprawa będzie jaśniejsza. Gratuluję pomysłu.  14 dni czy więcej?Bielek, to są kombinowane promocje zwykle w konkretnych datach do ktorych trzeba doklejać przeloty low costami, zupełnie bez sensu przy organizowanym wypadzie na kilka-kilkanaście osób. Na bilet liczcie 2500-3000 pln na osobe zwlaszcza że termin to wakacje a to zwykle najdroższy okres na loty do usa.Bielek pisze:patrzcie na to http://www.fly4free.pl/tanie-loty-usa-w ... -1332-pln/
 , czyli doliczcie dwie osoby do listy zainteresowanych!
, czyli doliczcie dwie osoby do listy zainteresowanych! 

Jak to Celi napisał... oby zdrowie i kasa pozwoliła
 Jak to Celi napisał... oby zdrowie i kasa pozwoliła 

13. beatabe + Misiosiara pisze:Dla mnie mega bombaJak to Celi napisał... oby zdrowie i kasa pozwoliła
1. Bielek i Małgosia
2. Muarah
3. Caniggia
4. Max
5. Celibad
6. Rybek i Agnieszka
7. Spontan i Magkri
8. Adrian9
9. Kuba + małżonka
10. Ronin +1

11. a_gt500 + pilot
12. SIARA+LAURA

13.Maślanasiara pisze:Dla mnie mega bombaJak to Celi napisał... oby zdrowie i kasa pozwoliła
1. Bielek i Małgosia
2. Muarah
3. Caniggia
4. Max
5. Celibad
6. Rybek i Agnieszka
7. Spontan i Magkri
8. Adrian9
9. Kuba + małżonka
10. Ronin +1

11. a_gt500 + pilot
12. SIARA+LAURA
dlaczego mnie wyrzuciłeś z tej trzynastki?Maślana pisze:mam nadzieję ze to szczęśliwa 13.....
 rezerwowałam w nocy, dwa posty wyżej
  rezerwowałam w nocy, dwa posty wyżej   nikt człowieka nie zauważa
 nikt człowieka nie zauważa