Juz niedługo jadę na lakierowanie osłon bocznych lusterek (cały ten plastikowy element).
Czy ktoś z Was widział, jak na koniu wygląda polakierowany pod kolor (czarny w szczególności) przedni grill? Ciekaw jestem jak to mogłoby wyglądać.
Narka,
Adam

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
O ile co do obudów lusterek, to nie mam wątpliwości, że będzie to wyglądać fajnie, to co do lakierowania przednich grilli nie jestem jeszcze przekonany.good_rafael pisze:Widziałem lakierowany na srebrno. Średnio, ale o gustach się nie dyskutuje. Na czarno powinno być classy![]()
Pochwal się, jak wyjdą lusterka, też rozważam taki ruch...
Dzięki za infoAdamSz pisze:powei tak lusterka i progi lakierowałem właśnie na czarno i jest miód malina
Lakier bezbarwny na grilla? O, tego nie rozważałemAdamSz pisze: co do grilla nie wiem jak to będzie wyglądać ale ostatnio kolega Sunny mówił mi ze bardzo fajnie wyglada grill polakierowany bezbarwnym lakierem
No ale własnie pomogłeś bo podpowiedziałeś kolejne pomysłyAdamSz pisze:wiem ze nie pomoglem w wyborze ale jak sie zdecydujesz juz to daj znac jak wyszlo i jakies foty oczywiscie!
DziekiAdamSz pisze:proszę bardzo