Omka sorki, ale zapraszamy, jak tylko masz ochotę jechać z nami to przybywaj .
Blondyn ( Peterscott ) dzięki za uznanie, gdy bym Cię nie znał i nie lubił to pogadał bym z Tobą inaczej.........
Kto chce z nami jechać niech się dopisuje do tej listy, co bym wiedzieli ile nas będzie, w końcu jedziemy do Torunia więc musimy jechać mocną ekipą
Omka wiem z kim gdam, jeszcze taki sklerotyk nie jestem, a o Tobie poprostu zapomniałem ,może dla tego że nie jesteś bezpośrednio z Bydgoszczy, ale dobrze że jesteś czujny.
Mam nadzieje, że wyjazd będzie super ,trzeba skołować maxymalnie jak najwięcej aut, przecież jest nas tu trochę.
Mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy na koniec marca na naszym spocie w ostatni piątek miesiąca
Organizator zlotu w Silverado prosi o wpisywanie swojego udziału. Albo mają ograniczoną liczbę miejsc albo chcą tylko wiedzieć jakie jest zainteresowanie . Tak czy owak wpisałem się na listę . I jak KASER pisze na 1 dzień można skoczyć. Zawsze to okazja do spotkania.
Szanowni Pańswo,
To, że uwielbiam Ford Mustang to jedno... jednak piszę do Was w nieco innej sprawie...
Organizujemy w Bydgoszczy - 16, 17 maja - imprezę plenerową. Między innymi będziecie mogli zobaczyć :
- stare autka
- motocykle
- czołgi
- rekonstrukcje historyczne... nie byle jakie bo zapowiedzieli się goście z całej Polski...
- koncerty
- kramy i bazary
- mappingi
- przeloty balonem itd
Jeśli ktoś z tu obecnych ( najlepiej grupowo, gdyż organizatorom będzie łatwiej załatwić przejazd, gdyż ulice na czas imprezy będą zamknięte) miałby ochotę przyjechać i pokazać swoje cudo serdecznie zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie
Mustang Shelby gt 500 2014 deep impact blue Mustang V6 1966 silver blue -in progres