Czy orientujecie się czy i w jaki sposób mogę sprawdzić dokładne wyposażenie mojego Mustanga? chodzi mi o to, że posiadam konia z 2015 roku ale różni się wyposażeniem w stosunku do innych. Mam na myśli bardziej detale np.
- aluminiowe ramki wokół głośników z przodu (u mnie np. nie ma-są czarne a widzę, że w innych są alumioniowe,
- wersja komputera pokładowego (bo moja wydaje się być jakaś odchudzona w stosunku do tych które widzę np. na youtube)
- przełączniki świateł
- ilość głośników
Czy były jakieś wersje konfiguracyjne i można gdzieś poczytać czym się różniły itp?
A przy okazji od razu mam pytanie czy można przełożyć bez większych przeróbek przedni panel, ten z nawigacją?
Mam wersję (bez navi), a chciałbym zmienić na tą drugą. Pierwsza różnica jaka mi się rzuciła w oczy to 4 przełączniki w nowej wersji vs. 3 przełączniki w starej. Czy to idzie podłączyć żeby wszystko działało bez dziadostwa?
identyfikacja wyposażenia wnętrza
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Re: identyfikacja wyposażenia wnętrza
Hej,
Już było pare wątków na ten temat. Wersja V6 była bez tych dodatków które wymieniłeś (skóra, nawigacja itd)
Broszura Forda z 2015 roku wszystko wyjaśnia.
Jeżeli chodzi o dołożenie navi to ktoś dzisiaj napisał już post i wymienił pare opcji.
Pozdrawiam
Już było pare wątków na ten temat. Wersja V6 była bez tych dodatków które wymieniłeś (skóra, nawigacja itd)
Broszura Forda z 2015 roku wszystko wyjaśnia.
Jeżeli chodzi o dołożenie navi to ktoś dzisiaj napisał już post i wymienił pare opcji.
Pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Re: identyfikacja wyposażenia wnętrza
Jasne, ale mam tylko amerykańską 
https://www.ford.com/services/assets/Br ... Code=11101" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest osobna strona dla V6

https://www.ford.com/services/assets/Br ... Code=11101" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest osobna strona dla V6