A dla czego syrenka... tak został nazwany na zlocie

muzyka dla uszu jak w klasyku
 " onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Kupil chyba najtanszy Plasti DipŚlimak pisze:Darek piękna syrenka
Brzmi obłędnie! Planujesz jakieś mody nadwozia? Oprócz Konia, któremu od pędu powietrza farba z grzywy zeszła

Ja w przypadku tej fury wolałbym ksywkę Red Devil zamiast syrenkiStangdaro pisze:Po wielu... wielu Stangach wcześniejszych generacji przyszedł czas na s550
A dla czego syrenka... tak został nazwany na zlocie

Nie zmienia to faktu, że fura jest obłędna. Dobry silnik, dobry kolor, dobra felga, dobre zmiany stylistyczne. W Otwocku nie słyszałem tego wydechu, ale po wcześniejszych wpisach wnioskuję, że jest dobrze. Szacun
 Nie zmienia to faktu, że fura jest obłędna. Dobry silnik, dobry kolor, dobra felga, dobre zmiany stylistyczne. W Otwocku nie słyszałem tego wydechu, ale po wcześniejszych wpisach wnioskuję, że jest dobrze. Szacun  
Lund robi programowo ale musisz wywalic caty bo je zajedzieszdeeboy pisze:Brzmienie ghost cam tune obłędnechcę takie

??? Gdzie Ty widzisz plastidip ?veeefour pisze:Kupil chyba najtanszy Plasti DipŚlimak pisze:Darek piękna syrenka
Brzmi obłędnie! Planujesz jakieś mody nadwozia? Oprócz Konia, któremu od pędu powietrza farba z grzywy zeszła
P.S.
Widze jakas akcesoryjna maska wpadla

jakieś tam już mody maŚlimak pisze:Darek piękna syrenka

Czarny dach do czerwonego nadwozia i maska z wentylacją - bajka.Stangdaro pisze:jakieś tam już mody ma
sprężyny Eibach
wydech kompletny Kooks bez katów z long tubes i x-pipe
oprogramowanie ghost can tune
reflektory czarne z ringami
maska Trufiber
felgi 20" Velgen VMB5
czeka jeszcze na skrzydełko na tył i będzie wszystko co powinno być ...