Mój nowy nabytek z Magneride w 10 biegowym automacie .
W planach montaż spoilera z gt350R i położenie ceramiki na lakier oraz przyciemnienie tylnich szyb.
A zdjęcie z pierwszego pucowania

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Wczoraj sprzedałem moją po 16 latach dzielnego służenia. To było super autko. Żadnej awarii przez tak długo okres.
 Wczoraj sprzedałem moją po 16 latach dzielnego służenia. To było super autko. Żadnej awarii przez tak długo okres. 

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A czemu nie ma spoilera? Wydaje mi się że do tego GT jest w standardzie.Agent007 pisze:Cześć
Mój nowy nabytek z Magneride w 10 biegowym automacie .
W planach montaż spoilera z gt350R i położenie ceramiki na lakier oraz przyciemnienie tylnich szyb.
A zdjęcie z pierwszego pucowania
Niestety nie ma w standardzie spoilera. W salonie powiedzieli że oryginalnego raczej długo nie będzieSmiena pisze:A czemu nie ma spoilera? Wydaje mi się że do tego GT jest w standardzie.

Znalazłem drobnym drukiem w katalogu :-)"Tylny spojler Na klapie bagażnika wersji Fastback. (Opcja i akcesoria, niedostępny na początku produkcji)" no to ufff że jeszcze nie zamówiłem :-)szokram pisze:Niestety nie ma w standardzie spoilera. W salonie powiedzieli że oryginalnego raczej długo nie będzieSmiena pisze:A czemu nie ma spoilera? Wydaje mi się że do tego GT jest w standardzie.