Jest i DUMNY BIAŁY KOŃ
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Re: Jest i DUMNY BIAŁY KOŃ
Żaden problem nie wyskoczył.
We wtorek zakładam zawór BOV to napiszę czy były jakieś problemy.

We wtorek zakładam zawór BOV to napiszę czy były jakieś problemy.
- BaPit
 - Forumowicz
 - Model: GT
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: black mat
 - Kontakt:

Wprawdzie w ten motor bym nie poszedł, ale jeśli już, to ten mod byłby dla mnie jednym z pierwszychstargard pisze:We wtorek zakładam zawór BOV to napiszę czy były jakieś problemy.
- nomad
 - Forumowicz
 - Model: Bullitt & 939
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Highland Green

Będzie pełen pakiet? Przedni zderzak, tylny dyfuzor i wydech Rousha z 4 końcówkami będzie?stargard pisze:Na wiosnę będzie w pakiecie stylistycznym ROUSH z czarnym dachem
Zapowiada się ciekawie - te ecoboosty mają potencjał by gonić GTki tylko brzmienia niestety zawsze będzie brakowało...
- KGT
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: s550 GT 2015
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: MAGNETIC

Mysle ze nie kazda. Ja zamawialem w marcu i odebralem w pierwszej polowie sierpnia bez zadnych przygod. Wszystko sie odbylo przepisowo a nawet lepiej (szampan przy odbiorze i ksiazka o historii Mustanga w prezencie). To zgubienie samochodu to rzeczywiscie spora wpadka, ale rozne wpadki sie zdarzaja nie tylko w Fordzie.siara pisze:Widze ze praktycznie kazda osoba miala jakies przeboje przy nabywaniu nowego stanga szok...
- siara
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: 2015 GT
 - Kolor: Black

Powiem tak zawsze komus sie udaKGT pisze:Mysle ze nie kazda. Ja zamawialem w marcu i odebralem w pierwszej polowie sierpnia bez zadnych przygod. Wszystko sie odbylo przepisowo a nawet lepiej (szampan przy odbiorze i ksiazka o historii Mustanga w prezencie). To zgubienie samochodu to rzeczywiscie spora wpadka, ale rozne wpadki sie zdarzaja nie tylko w Fordzie.siara pisze:Widze ze praktycznie kazda osoba miala jakies przeboje przy nabywaniu nowego stanga szok...
Mam już ledy z kierunkami w sekwencji montaż masakra trzeba ciąć lampę z tyłu bo przez klosz niema szans się dostać  

Ostatnio zmieniony 2016-01-10, 00:09 przez stargard, łącznie zmieniany 4 razy.

- 

Volver
 - Forumowicz
 - Model: Był GT Premium 2015
 - Kolor: Race Red

Wielkie gratulacje! Także za cierpliwość i determinację. Ledy masz z Polski?

Nie bardzo wiem jak dodać filmik  
  a gwiżdże bosko mała rzecz a cieszy.
Co do ledów oryginały z US tylko dałem ciała przy zamówieni i kupiłem RBG ale bez kierunków.
Kierunki moja robota dokupiłem dodatkowe diody pomarańczowe ( w PL ) sterownik i parę przekaźników.
Tak zwana rzeźba
  ale efekt uzyskałem sekwencja działa jak złoto.
Na razie daje link przykładowy:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ale na pewno postaram się i wrzucę z mojego auta ( różnicy nie słyszę działa tak samo jak w wyżej zamieszczonym filmiku )
Jest korba zamawiam kompletny wydech BORLA.

Co do ledów oryginały z US tylko dałem ciała przy zamówieni i kupiłem RBG ale bez kierunków.
Kierunki moja robota dokupiłem dodatkowe diody pomarańczowe ( w PL ) sterownik i parę przekaźników.
Tak zwana rzeźba
Na razie daje link przykładowy:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ale na pewno postaram się i wrzucę z mojego auta ( różnicy nie słyszę działa tak samo jak w wyżej zamieszczonym filmiku )
Jest korba zamawiam kompletny wydech BORLA.
- Ślimak
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: Charger 6.4 V8
 - Silnik: inny V8
 - Kolor: Silver
 - Stajnia: Stajnia Mazowiecka

No kurde ale jak założysz Borlę to film koniecznystargard pisze:Jest korba zamawiam kompletny wydech BORLA.