Witamy w gronie! Bedzie powód do wieczornego biesiadowania!quku pisze:no to 2 osobowa załoga się znalazła na 14 dni krynica zapłacona
Do zobaczenia w Krynicy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
Witamy w gronie! Bedzie powód do wieczornego biesiadowania!quku pisze:no to 2 osobowa załoga się znalazła na 14 dni krynica zapłacona
Do winiet kupionych on-line nie potrzebujemy naklejek. Sa to winiety z elektronicznym systemem rejestracji. Tak jest też w Rumunii. Mozemy je zakupić również w punktach na granicy ale czasami bywa, że nie ma krótkotrwałych a sa tylko roczne więc lepiej zrobić to elektronicznie.RAFAŁ (GROSZEK) pisze:Andrzej , jaką walutę mamy zabrać ze sobą ?
i czy do tych winet zakupionych on-line będzie nam potrzebna naklejka
Siara, jesteś tak nieobliczalny, że na powrót będziesz pewnie potrzebował wizę do Wenezueli!!!!siara pisze:Ale na droge powrotna raczej potrzeba winiety wszedzie
OK. Dzieki za wskazówki. Jeszce nie kupowałem w tym roku.cardini pisze:Dokładnie, ja kupiłem od razu z myślą o powrocie.
Andrzej, na tolltickets jak dodajesz do koszyka i chcesz go zrealizować, to trzeba się zalogować (a jeśli nie masz konta, to zarejestrować), chyba że jest jakiś inny sposób...
No nawet nie masz pojęcia jak się cieszymy! I to z dwóch powodów - po pierwsze że wszystko jest OK! a drugi powód - fajnie że jestecie z nami!bart pisze:oficjalnie potwierdzam - JEDZIEMY!!!
Lekarz nie widzi przeciwskazań, wiec leki w torbe i jazda!!