celibad pisze:Grabek fajnie że proponujesz ogarnięcie OZM i chwała Ci za to, bo takich ludzi jest mało na forum

ale jeśli wczoraj dobrze słuchałeś na zebraniu , to zaznaczyłem że Zlot kończący sezon 2016 organizuje Stajnia Dolny Sląsk

Wczoraj było troche za mało czasu na dalsze prowadzenie dyskusji

nie ma problemu z organizowaniem miejscowych zlotów tak jak w czerwcu organizuje Jacpocz w Rybniku
Podłączając się do komentarza Celibada - jeszcze jedna uwaga odnośnie uważnego słuchania

...
To ja byłem tym, który zaproponował jesienne spotkanie - ale niekoniecznie jako zlot ogólnopolski, tylko spotkanie w ramach Klubu, bo jedno walne zebranie na rok, jak pokazuje doświadczenie, to za mało i sensowne jest spędzenie dłuższego czasu w mniejszym gronie na rozważaniach o działaniach Klubu

. Już się zastanawiam nad lokalizacją - ale całkiem możliwe, że odbędzie się to w połączeniu z zakończeniem sezonu, które bierze na klatę Dolny Śląsk.
To oczywiście nie koliduje absolutnie z inicjatywami innych spotkań mniejszych i większych. Zawsze znajdą się chętni, by przyjechać - a organizator może być zaskoczony, że po wrzuceniu pomysłu na kameralne spotkanie przyjdzie mu ogarnąć dziki tłum - jak miało to miejsce podczas brania pod opiekę Hebla - nota bene ciekawe, czy jeszcze ktoś oprócz sponsorów o nim pamięta...?
Jedna bardzo ważna i również poruszona na zebraniu uwaga - wszelkie spoty powinny się odbywać w uzgodnieniu z Zarządem Klubu, by nie kolidowały z ewentualnymi wydarzeniami klubowymi - smutny przykład Hanoveru. No i ważne, by informacje o nich były również umieszczane na stronie klubowej, nie tylko na forum lub fb - strona klubowa musi zacząć żyć i być źródłem informacji dla ludzi oraz potencjalnych sponsorów, których baardzo nam potrzeba.