Dzień dobry.
Czy ktoś może polecić dobrego mechanika lub stację serwisową w Katowicach (lub w pobliżu)?
Z góry dziękuję
Serwis samochodowy w Katowicach
-
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: wiśniowy
Re: Serwis samochodowy w Katowicach
Do Mustanga ?
Jak z USA to ASO Forda w Katowicach mi drzwi pokazali
Jak z USA to ASO Forda w Katowicach mi drzwi pokazali
Piotrek
- taiszo
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Srebrny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Podstawowy serwis Autoserwis Katowice Tysiąclecia 84a (olej silnika, filtry, olej skrzyni biegów, hamulce itp.)
Coś więcej to Vintage ale tutaj radzę uważać - jak mi tam olej wymienili to blok silnika zostawili zalany olejem aż po zawieszenie (musiałem czyścić)- opisałem szczegóły to w opiniach google.
Żory - MPG serwis
A jak chcesz być pewny że wszystko będzie super to HD Custom Opole
ASO również i mi odpisal że takich aut nie obsługują - brak dostępu do katalogów USA
Coś więcej to Vintage ale tutaj radzę uważać - jak mi tam olej wymienili to blok silnika zostawili zalany olejem aż po zawieszenie (musiałem czyścić)- opisałem szczegóły to w opiniach google.
Żory - MPG serwis
A jak chcesz być pewny że wszystko będzie super to HD Custom Opole
ASO również i mi odpisal że takich aut nie obsługują - brak dostępu do katalogów USA
-
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: wiśniowy
To jakaś kpina jest z ich strony. Nie wiem z czego wynika. Mam starego Jeepa i w ASO potrafili zrobić wszystko i ściągnąć wszystko z USA bez żadnych fochów.
Oczywiście do czasu aż przejął to Fiat. Bo mechanicy od Pand nawet nie podchodzą do amerykańskich V8
Kilka ASO Jeepa mi odpowiedziało - wie pan rozumie pan, godzina pracy mechanika tyle kosztuje, to takie koszty będą, lepiej sobie poszukać jakiegoś małego warsztatu który się w tym specjalizuje my to raczej nie :PPPPP
Piotrek