Polecamy !!!
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Polecamy !!!
no, dopiero co pisałem, że wszyscy są w cholerę za W-wą - ten ww. ... Piastów, no żesz w d.... jeża!
No nic, obecnie to i tak dobrze że jest.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Coś dla klasyków.
Chodzi o warsztat, który mogę polecić.
Jak zapewne wielu z was słyszało, wybrałem firmę V8 Motors ze Zgierza.
Wybór warsztatu i przekazanie do naprawy naszych Mustangów wzbudza mnóstwo mieszanych emocji, pytamy się co zrobią? Co zniszczą podczas zleconych prac?
Miałem obawy ale jest dobrze. Auto odebrałem wprawdzie z małym opóźnieniem 29.05 ale mordka mi się cieszy do dnia dzisiejszego, Fastback otrzymał nowe zawieszenie, układ napędowy łącznie z odświeżonym silnikiem. Zapiernicza teraz jak młode źrebie a przy tym wygląda rewelacyjnie, cały przebieg prac renowacyjnych jakie wykonali opiszę w odrębnym wątku.
Bez żadnych wahań polecam tan warsztat kolejnym potencjalnym chętnym, dbali tam o Mustanga jak o swojego własnego.
Chodzi o warsztat, który mogę polecić.
Jak zapewne wielu z was słyszało, wybrałem firmę V8 Motors ze Zgierza.
Wybór warsztatu i przekazanie do naprawy naszych Mustangów wzbudza mnóstwo mieszanych emocji, pytamy się co zrobią? Co zniszczą podczas zleconych prac?
Miałem obawy ale jest dobrze. Auto odebrałem wprawdzie z małym opóźnieniem 29.05 ale mordka mi się cieszy do dnia dzisiejszego, Fastback otrzymał nowe zawieszenie, układ napędowy łącznie z odświeżonym silnikiem. Zapiernicza teraz jak młode źrebie a przy tym wygląda rewelacyjnie, cały przebieg prac renowacyjnych jakie wykonali opiszę w odrębnym wątku.
Bez żadnych wahań polecam tan warsztat kolejnym potencjalnym chętnym, dbali tam o Mustanga jak o swojego własnego.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Dostał miesiąc przed czasem i jeszcze narzeka;P Nie rób im takiej reklamy bo potem będzie się ciężko do nich dopchać;/ Nie mniej jednak podejście do tych aut mają unikalne i żaden warsztat nie może się z tym równać:)
- Marowar
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Deep Forest Green
Ale do Mirka w Piastowie warto się pofatygować ... a jeżeli zostawisz tam stanga to 500m dalej jest PKP, które w 20 min dostarczy Cię z powrotem do WarszawyOlaf pisze:no, dopiero co pisałem, że wszyscy są w cholerę za W-wą - ten ww. ... Piastów, no żesz w d.... jeża!

- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Polecam V8 Motors ! Dzięki chłopaki za szybką sprawną i skuteczną naprawę.
Robili:
Zawieszenie przednie - eliminacja skrzypień , luzów itd. Podmiana zwrotnicu na właściwą, dorobienie obudowy na tarcze i lekka gleba
Dyfer - kasacja luzu
Wał przedłużenie + krzyżaki
Silnik serwis - zapłon gaźnik itd.dopiero teraz ma kopa wcześniej mulił a teaz wrum
Poprawki wizualne
Szybko i na temat !
Robili:
Zawieszenie przednie - eliminacja skrzypień , luzów itd. Podmiana zwrotnicu na właściwą, dorobienie obudowy na tarcze i lekka gleba

Dyfer - kasacja luzu
Wał przedłużenie + krzyżaki
Silnik serwis - zapłon gaźnik itd.dopiero teraz ma kopa wcześniej mulił a teaz wrum

Poprawki wizualne
Szybko i na temat !
pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1973 MACH 25%
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Po naprawie są jeszcze dodatkowe atrakcję jak grzaniec i 10 punktów za drive po Łodzi dostałeś
jak nie to wracaj
.
Spontana to nawet zglebowali pomiędzy sukami p...... p....... ,mam materiał lecz nie posiadam autoryzacji
Spontan mogę?

Spontana to nawet zglebowali pomiędzy sukami p...... p....... ,mam materiał lecz nie posiadam autoryzacji

Spontan mogę?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Hmm wracamMAX pisze:Po naprawie są jeszcze dodatkowe atrakcję jak grzaniec i 10 punktów za drive po Łodzi dostałeśjak nie to wracaj
![]()
.
Spontana to nawet zglebowali pomiędzy sukami p...... p....... ,mam materiał lecz nie posiadam autoryzacji![]()
Spontan mogę?

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1973 MACH 25%
-------------
Mustang 1973 MACH 25%
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Materiał jest mocno ocenzurowany z uwagi na drastyczne sceny jakie miały miejsce podczas interwencji, mustangi testowaliśmy na terenie miasta Łodzi
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Dajże więcej..
Dwie suki, ostro poszaleliście

Dwie suki, ostro poszaleliście

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Ja także zaprowadziłem mojego mustanga do V8 motors i konik jest nie do poznania. Przede wszystkim zostały założone hamulce tarczowe na przód, wraz z wymianą płynu i regulacja całego układu. Muszę przyznać, że tarcze bez wspomagania dają radę, chociaż podejrzewam, że ekipa v8motors potrafiłaby i bębny ustawić, tak, żeby chodziły;) Moje to był koszmar. Do tego zamontowano podwójny wydech i samochód brzmi naprawdę rasowo;)
Z dodatkowych rzeczy to popracowali nad kolumną kierowniczą i ustawili zbieżność kół. Już nie mam kierownicy do góry nogami i samochód przestało prowadzić na lewą stronę. Zniwelowali luzy w kierownicy i nie prowadzę samochodu jak kapitan jachtu morskiego;D Wymienili tuleje na drążku skrzyni i wajcha nie lata na wszystkie strony.
Podsumowując kultura prowadzenia auta poprawiła się diametralnie i nawet osoba, której wynajmowałem ostatnio autko była w szoku, że 50 letnie auto może się tak fajnie prowadzi. Ogólnie to zastanawiałem się czy ich polecać bo jak wszyscy zaczną prowadzać tam auta to będzie się ciężko dostać ze swoim;/. Dlatego mam nadzieję, że ludzie z ościennych województw zachowają resztki przyzwoitości i poszukają czegoś u siebie;P Chciałoby się mieć taką ekipę na własność;)
Z prac do zrobienia w tym sezonie jest jeszcze założenie wspomagania do tarcz( chociaż jak pisałem teraz bardzo ładnie hamują i uważam, ze po prostu dobrze zrobiony przez fachowców uklad hamulcowy powinien działać jak trza) oraz założenie klimatyzacji. A po sezonie dalsza renowacja autka u chłopaków;)
Z dodatkowych rzeczy to popracowali nad kolumną kierowniczą i ustawili zbieżność kół. Już nie mam kierownicy do góry nogami i samochód przestało prowadzić na lewą stronę. Zniwelowali luzy w kierownicy i nie prowadzę samochodu jak kapitan jachtu morskiego;D Wymienili tuleje na drążku skrzyni i wajcha nie lata na wszystkie strony.
Podsumowując kultura prowadzenia auta poprawiła się diametralnie i nawet osoba, której wynajmowałem ostatnio autko była w szoku, że 50 letnie auto może się tak fajnie prowadzi. Ogólnie to zastanawiałem się czy ich polecać bo jak wszyscy zaczną prowadzać tam auta to będzie się ciężko dostać ze swoim;/. Dlatego mam nadzieję, że ludzie z ościennych województw zachowają resztki przyzwoitości i poszukają czegoś u siebie;P Chciałoby się mieć taką ekipę na własność;)
Z prac do zrobienia w tym sezonie jest jeszcze założenie wspomagania do tarcz( chociaż jak pisałem teraz bardzo ładnie hamują i uważam, ze po prostu dobrze zrobiony przez fachowców uklad hamulcowy powinien działać jak trza) oraz założenie klimatyzacji. A po sezonie dalsza renowacja autka u chłopaków;)
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Oj przestań, mi tak ustawili zawiechę że pytam się sam siebie to BMW czy Pony ?Piotrek86skc pisze:Ja także zaprowadziłem mojego mustanga do V8 motors i konik jest nie do poznania. Przede wszystkim zostały założone hamulce tarczowe na przód, wraz z wymianą płynu i regulacja całego układu. Muszę przyznać, że tarcze bez wspomagania dają radę, chociaż podejrzewam, że ekipa v8motors potrafiłaby i bębny ustawić, tak, żeby chodziły;) Moje to był koszmar. Do tego zamontowano podwójny wydech i samochód brzmi naprawdę rasowo;)
ok przesadziłem

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- Pawik
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 GT Premium
- Kolor: Sterling Gray
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam,
przeczytałem wątek 2 razy i nadal nie wiem: gdzie mogę podjechać w Wawie (fajnie jeśli byłoby to gdzieś koło bemowa, żebym się po pracy wyrobił) i wymienić, olej, podpiąć auto do komputera.... i żebym nie musiał tłumaczyć mechanikowi, że mustang to nie tylko nazwa konia? Jakiś konkretny adres bym poprosił. Dziękuję
przeczytałem wątek 2 razy i nadal nie wiem: gdzie mogę podjechać w Wawie (fajnie jeśli byłoby to gdzieś koło bemowa, żebym się po pracy wyrobił) i wymienić, olej, podpiąć auto do komputera.... i żebym nie musiał tłumaczyć mechanikowi, że mustang to nie tylko nazwa konia? Jakiś konkretny adres bym poprosił. Dziękuję

"Każdy sam siebie jeno śni, przeżywa swoją własną baśń o sobie"
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl