Mustang 2015 V6 Manual

Moderatorzy: stang232, Ronin

Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane

-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.

------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW

Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.

NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
DamianS93
Model: Mustang
Silnik: V6 3.7
Kolor: Srebrny
Stajnia: Stajnia Świętokrzyska

Mustang 2015 V6 Manual

Post autor: DamianS93 » 2020-04-06, 21:06

Witam wszystkich,
Mam do zaoferowania takiego o to Mustanga, został ściągnięty z Kalifornii przez firmę zewnętrzną dla mnie, lecz moje plany życiowe zanim go przywróciłem do stanu w jakim jest teraz uległy zmianie. Samochód ma pod maską V6 o mocy 305HP i skrzynie manualną co jest raczej rzadkością w Stanach. Jest to model z 2015 roku w podstawowej wersji wyposażenia przebieg wynosi 74tyś km, w środku jest bardzo zadbany nie nosi żadnych przetarć ani uszkodzeń. Samochód nie jest zarejestrowany, opłacona akcyza, komplet przetłumaczonych dokumentów, raport ze zbieżności,światła są przerobione na sekwencyjne z przeciwmgielnym w lampie, posiadam wycenę rzeczoznawcy. Naprawą blacharską zajęła się profesjonalna firma "Greg Auto Colour" (miejscowość Wyrowce). Lewy przedni błotnik został wymieniony i polakierowany, drzwi nowe polakierowane, oraz wstawione poszycie lewego tylnego nadkola, wymieniona dolna listwa progowa i zawias maski przód. Całość projektu wyniosła 80tyś zł i za 76tyś mogę go oddać, cena oczywiście jest do negocjacji, rozważę każdą propozycję.
Zapraszam do kontaktu 796-554-414 lub na Facebook https://www.facebook.com/damian.skubek.9
Załączniki
IMG_5201.jpg
IMG_5208.jpg
DSC05205-min.JPG
Mustang1 (32).jpg
Mustang1 (27).jpg
Mustang1 (18).jpg
Mustang1 (17).jpg
Mustang1 (7).jpg
Mustang1 (40)-min.JPG
Mustang1 (39)-min.JPG

ODPOWIEDZ