Witam forumowicze.
Wystawiam na sprzedaż swoje auto, które sam sprowadziłem z USA.
Cena jaka mnie interesuję to 55 tys zł - do negocjacji.
Rok produkcji auta 2011r/06. Silnik 3,7lbenzyna V6, moc 305 km. Mustang ma 6-cio biegową skrzynią manualną co dla mnie akurat jest atutem.
Auto w kwietniu tego roku zakupiłem dla siebie prywatnie w USA na aukcji bez pośredników. Znam jego całą historię w PL ponieważ jestem pierwszym właścicielem. Z USA mam Raport Carfax oraz AUTOCheck i wszystkie informację się pokrywają. Auto w USA było serwisowane do końca. Raporty do wglądu.
Uszkodzenia jakie miał to: UNDERCARRIAGE – czyli podwozia. Nie były wymieniane żadne elementy blacharskie. Wszystkie szczeliny równe.
Mustang miał uszkodzenie od wewnętrznej strony progu po stronie prawej. Naprawione jest to we własnym zakresie, zakonserwowane aby nie korodowało. Wykonana jest masa zdjęć także nie ma problemu aby przesłać zainteresowanym. Po za tym uszkodzeniem ma małe przetarcie na prawej stronie na rancie błotnika ok. 3 cm. Lakier na aucie jest oryginalny poza maską, która pokazuję ok 220 – 230 mikronów. Autem od momentu zakupu zrobiłem ok. 7000 km.
Obecny przebieg to 80 800 km a w momencie zakupu wynosił 73 023km. Wymiana oleju za ok 2000 km.
Polakierowałem przedni grill oraz dolne kratki w czarny połysk aby nadać lepszy wygląd. Wymieniłem ori wydech na wersję Pypes Cat-Back z dwoma środkowymi tłumikami – na fb klubu Mustanga jest też filmik jak go teraz słychać. A gwarantuję że słychać jest Posiadam też ori tłumiki i na życzenie mogę wymienić na oryginalne jeżeli dla kogoś będzie przeszkadzał dźwięk.
Wersja wyposażenia Base, wszystko z wyposażenia sprawne. Wnętrze nie zniszczone, zadbane, klimatyzacja sprawna. Radio oryginalne, odbiera nasze fale bez problemu nie ma potrzeby nic kodować. Jednostki są przełączane na komputerze między EU i USA. Lampy tylne przerobione z dołożeniem p. mgielnego. Przednie zostawione oryginalne.
Auto na oryginalnym komplecie kół alu z czujnikami ciśnienia oraz oponami letnimi 225/60/17'.
Wyposażenie:
- skrzynia manualna 6 biegów
- el. szyby + lusterka
- klimatyzacja
- tempomat
- centralny zamek
- otwieranie klapy bagażnika z kluczyka
- kanapa tylna przystosowana do montażu fotelików ISOFIX
- radio CD + wejście AUX w schowku
- komputer pokładowy
Przegląd do: 06.2020r
OC+AC: 12.2020r
Jedyny minus na tą chwilę to słychać od czasu do czasu łożysko na wysprzęgliku. Nowy wysprzęglik dodaję do auta lub cena zostanie obniżona na jego wymianę – szacunkowy koszt wymiany z wysprzęglikiem ok. 1500 zł. Być może to już będzie naprawione - musze zgrać terminy aby odstawić auto na naprawę tego. Auto cały czas jeździ - także nie ma problemu aby nim się przejechać.
Cena jaką chciałbym za auto to 55 000 zł. Do negocjacji na miejscu. Sprzedaż na umowę kupna-sprzedaży.
Auto bez problemu możemy sprawdzić na stacji diagnostycznej.
Mustangiem jeżdżę cały czas – jest to moje daily.
Do oglądnięcia jest na śląsku w Gliwicach.
Kontakt: +48 608 449 222
Zapraszam do zadawania pytań. Pozdrawiam.
Link do ogłoszenia na olx-ie:
https://www.olx.pl/oferta/ford-mustang- ... 5bc887b311
Kilka zdjęć.
darmowe zdjęcia na allegro
Sprzedam Mustang 3,7 V6 2011r - Manual 6b - Czarny
Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
- Delleto
- Młodszy Forumowicz
- Model: VW GOLF V
- Kolor: czarny
Re: Sprzedam Mustang 3,7 V6 2011r - Manual 6b - Czarny
Obniżka ceny na Mikołaja
Auto aktualnie na nowych oponach zimowych z felgami OZ RACING 18' - kwestia tych kół do dogadania.
Aktualna cena: 52 000 zł
Aktualne zdjęcia.
darmowe zdjęcia allegro
Auto aktualnie na nowych oponach zimowych z felgami OZ RACING 18' - kwestia tych kół do dogadania.
Aktualna cena: 52 000 zł
Aktualne zdjęcia.
darmowe zdjęcia allegro
- Delleto
- Młodszy Forumowicz
- Model: VW GOLF V
- Kolor: czarny
Re: Sprzedam Mustang 3,7 V6 2011r - Manual 6b - Czarny
Aktualizacja ogłoszenia.
Z racji tego iż co jakiś czas zdarzało się takie stukanie w okolicach sprzęgła, głównie przy hamowaniu silnikiem postanowiłem to zdiagnozować. Oczywiście nie gdzie indziej jak tylko w HD Customs w Opolu. P. Paweł siadł przejechał się i stwierdził że koło dwumasowe będzie trzeba wymienić w najlbiższym czasie. Zaproponował także wymianę na koło jednomasowe, które także sobie poradzi z przeniesieniem napędu - koszt takiego koła to 3500 zł. Trochę szok że się wysypał dwumas bo auto ma tylko 83 000 km i dziwne to ale z drugiej strony nie wiadomo jak ktoś jeździł w USA. Podczas normalnej jazdy nic nie słychać i auto zachowuję się normalnie.
Wracając do ogłoszenia. W związku z powyższym faktem obniżam cenę auta do 48 000 zł z kompletem oryginalnych felg 17 calowych z czujnikami ciśnienia i letnich oponach. Auto bez szpachli, wymiany elementów nadwozia, malowania, naciągania czy innych kombinacji.
Biorąc pod uwagę iż auto jest bardzo fajnie zachowane myślę że cena jest atrakcyjna i starczy na naprawę powyższego a przy okazji większego budżetu można trochę modów wprowadzić np. wał aluminiowy, który też jest dostępny w HD Customs i odblokować autko na max prędkość w kompie.
Mustanga można zobaczyć i także posłuchać na Youtube:
Spełniłem swoje marzenie, wiem jak to "smakuję" czas na kolejne i chciałbym "przypłynąć" coś innego z USA i spełnić kolejne marzenie
Czyli reasumując:
Cena: 48 000 zł + opony letnie + oryginalne 17' felgi
VIN: 1ZVBP8AM3C5229247
OC+AC: 06.2020r
PT: 06.2020r
Dołączam także zdjęcia z USA na placu.
Zapraszam zainteresowane osoby.
Robert - Gliwice
+48 608 449 222
galeria zdjęć na allegro
Z racji tego iż co jakiś czas zdarzało się takie stukanie w okolicach sprzęgła, głównie przy hamowaniu silnikiem postanowiłem to zdiagnozować. Oczywiście nie gdzie indziej jak tylko w HD Customs w Opolu. P. Paweł siadł przejechał się i stwierdził że koło dwumasowe będzie trzeba wymienić w najlbiższym czasie. Zaproponował także wymianę na koło jednomasowe, które także sobie poradzi z przeniesieniem napędu - koszt takiego koła to 3500 zł. Trochę szok że się wysypał dwumas bo auto ma tylko 83 000 km i dziwne to ale z drugiej strony nie wiadomo jak ktoś jeździł w USA. Podczas normalnej jazdy nic nie słychać i auto zachowuję się normalnie.
Wracając do ogłoszenia. W związku z powyższym faktem obniżam cenę auta do 48 000 zł z kompletem oryginalnych felg 17 calowych z czujnikami ciśnienia i letnich oponach. Auto bez szpachli, wymiany elementów nadwozia, malowania, naciągania czy innych kombinacji.
Biorąc pod uwagę iż auto jest bardzo fajnie zachowane myślę że cena jest atrakcyjna i starczy na naprawę powyższego a przy okazji większego budżetu można trochę modów wprowadzić np. wał aluminiowy, który też jest dostępny w HD Customs i odblokować autko na max prędkość w kompie.
Mustanga można zobaczyć i także posłuchać na Youtube:
Spełniłem swoje marzenie, wiem jak to "smakuję" czas na kolejne i chciałbym "przypłynąć" coś innego z USA i spełnić kolejne marzenie
Czyli reasumując:
Cena: 48 000 zł + opony letnie + oryginalne 17' felgi
VIN: 1ZVBP8AM3C5229247
OC+AC: 06.2020r
PT: 06.2020r
Dołączam także zdjęcia z USA na placu.
Zapraszam zainteresowane osoby.
Robert - Gliwice
+48 608 449 222
galeria zdjęć na allegro
- Delleto
- Młodszy Forumowicz