Mustang GT V8 2010 LPG doinwestowany
Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
- Gary2
- Forumowicz
- Model: GT 281 Supercharger
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarnuch
Mustang GT V8 2010 LPG doinwestowany
Rozważę sprzedaż...
2010 Mustang GT czyli z niezawodnym silnikiem 4,6 V8. Nowa (6 miesięcy) instalacja LPG. Auto ekonomiczne w użytkowaniu codziennym.
Mały przebieg 147000km.
Auto absolutnie doinwestowane, nie wymagające wkładu.
Wszelkie płyny i filtry wymienione. Niemal całe nowe zawieszenie przód. Wymieniony filtr i olej w skrzyni biegów. I wiele innych...
Piękne i zadbane auto w bogatej konfiguracji. Duży ekran NAVI itp... Wyposażenie PREMIUM.
Czarne wnętrze, skóry itp
DWUSTREFOWA klimatyzacja !!!!
Jedyny i słuszny automat.
Fantastyczna wersja bez lotki!!! Za to trzeba było dopłacać. Szlachetny i elegancki biały kolor. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach.
Auto można zobaczyć w tym dziale we wcześniejszych tematach. Sprowadzone z delikatnie uszkodzonym błotnikiem. I to jedyne uszkodzenie. Jeździło po mieście już godzinę po zdjęciu z lawety. Raport i foty do wglądu. Pierwsze i jedyne zdarzenie w raporcie.
Ewentualnie sprzedam mojego drugiego kunia - 2013 Mustang GT lub 2016 Ford F150 5,0 V8 lub kamper na Ducato 2,5td.
Po prostu ograniczamy stan posiadania.
Cena tego fantastycznego białego cuda to 56 tysięcy. Naprawdę warto! A wiem co mówię bo miałem już 6 Mustangów S197.
Lokalizacja - Włocławek.
Tel. 603 699 568 także Whatsapp.
darmowe zdjęcia allegro
galeria allegro
2010 Mustang GT czyli z niezawodnym silnikiem 4,6 V8. Nowa (6 miesięcy) instalacja LPG. Auto ekonomiczne w użytkowaniu codziennym.
Mały przebieg 147000km.
Auto absolutnie doinwestowane, nie wymagające wkładu.
Wszelkie płyny i filtry wymienione. Niemal całe nowe zawieszenie przód. Wymieniony filtr i olej w skrzyni biegów. I wiele innych...
Piękne i zadbane auto w bogatej konfiguracji. Duży ekran NAVI itp... Wyposażenie PREMIUM.
Czarne wnętrze, skóry itp
DWUSTREFOWA klimatyzacja !!!!
Jedyny i słuszny automat.
Fantastyczna wersja bez lotki!!! Za to trzeba było dopłacać. Szlachetny i elegancki biały kolor. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach.
Auto można zobaczyć w tym dziale we wcześniejszych tematach. Sprowadzone z delikatnie uszkodzonym błotnikiem. I to jedyne uszkodzenie. Jeździło po mieście już godzinę po zdjęciu z lawety. Raport i foty do wglądu. Pierwsze i jedyne zdarzenie w raporcie.
Ewentualnie sprzedam mojego drugiego kunia - 2013 Mustang GT lub 2016 Ford F150 5,0 V8 lub kamper na Ducato 2,5td.
Po prostu ograniczamy stan posiadania.
Cena tego fantastycznego białego cuda to 56 tysięcy. Naprawdę warto! A wiem co mówię bo miałem już 6 Mustangów S197.
Lokalizacja - Włocławek.
Tel. 603 699 568 także Whatsapp.
darmowe zdjęcia allegro
galeria allegro
Ostatnio zmieniony 2020-02-13, 13:49 przez Gary2, łącznie zmieniany 1 raz.
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Re: Mustang GT V8 2010 LPG doinwestowany
hej, a pokaz tego 14 tez nam..
a tak przy okazji polecam bo u Garego nie ma lipy!
a tak przy okazji polecam bo u Garego nie ma lipy!