Witam
Mam pytanko do właścicieli GT-ków 2005-2010 z Poznania i okolic, miałby ktoś może czas i ochotę spotkać sie ze mną abym mógł pooglądać jak powinien być spasowany mustang. Zależy mi też aby ktoś doświadczony przejechał sie moim i ocenił czy wszystko ok, wydaje mi sie że coś puka jeszcze w zawieszeniu ale wymienilem prawie wszystki elementy gumowe i mechanik mówi, że ten typ tak ma i zawieszenie słychać.
No wiec jeśli ktoś uprzejmy i chętny do pokazania stockowego GT to "please help".
I jeszcze jedno pytanie z innej beczki bo nie chce osobnego wątku zakładać, czy wam też auto piszczy kołami na większych zakrętach, i nie chodzi mi tu o specjalne dociskanie gazu tylko o w miare normalne pokonywanie zakrętu przy niższych prędkościach, nie wiem czy zbieżność mam nie taką, czy to opony, czy ten typ tak ma. Aha opony piszczą raczej z tyłu.
Poznań ma ktoś GT??
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Re: Poznań ma ktoś GT??
Hej, umów się z Foose. Napisz do niego, podjedz do jego warsztatu i wszystko Ci powie.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- Chefofrats
- Forumowicz
- Model: 2006 V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vista Blue Metallic
U mnie piszczało koszmarnie na oryginalnych, amerykańskich oponach wielosezonowych, nawet w bardzo delikatnie pokonywanych zakrętach. Wymiana opon na europejskie letnie wyeliminowała problem.Gonsso pisze:I jeszcze jedno pytanie z innej beczki bo nie chce osobnego wątku zakładać, czy wam też auto piszczy kołami na większych zakrętach, i nie chodzi mi tu o specjalne dociskanie gazu tylko o w miare normalne pokonywanie zakrętu przy niższych prędkościach, nie wiem czy zbieżność mam nie taką, czy to opony, czy ten typ tak ma. Aha opony piszczą raczej z tyłu.
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Mam 100% stock. Nigdy nie grzebane, dopiero 9 tys.km przebiegu. Będziesz miał więc materiał poglądowy jak w salonie
.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Samotny Wilk