Mam na oku takiego stanga http://www.ricardpol.pl/oferta?id=1065" onclick="window.open(this.href);return false; a znalazłem jego zdjęcia wpisując numer VIN w google w grafice jeszcze z pobytu USA. i nie wiem jak na to patrzeć okiem osoby która ma spore doswiadzczenie z tymi stangami czy warto ? ? …. bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz. !! Podobno po cześći był specjalnie zdemontowany zderzak lampa itp. w celu obniżenia ceny aukcji.
Na co zwrócić uwagę kupując czy oglądając go ?
A oto VIN 1zvbp8an4a5125906 po wpisaniu w google numeru vin w grafice
Proszę o pomoc porade, planuje kupić mustanga.
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Proszę o pomoc porade, planuje kupić mustanga.
moim zdaniem odpada..
to stare V6 ... w nowej budzie... czyli przejściówka z 2010r jeszcze z prędkościomierzem do 200km/h i pojedynczym wydechem...... za podobne pieniądze lub niewiele wieksze (ostatnio był za 80tys) kupisz nowe V6 ... różnica w paliwie się zwróci..
dodatkowo sprzedawca jakis bzdury piszący...:
FORD MUSTANG NOWY MODEL MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA BIOETANOLU
jaki nowy model... silnik stary jak swiat... jaki bioetanol?.....
auto w usa przy wypadku mialo okolo 15tys km....
z opisu aukcji w usa wynika ze zostalo sprzedane na aukcji w 2011r,
to stare V6 ... w nowej budzie... czyli przejściówka z 2010r jeszcze z prędkościomierzem do 200km/h i pojedynczym wydechem...... za podobne pieniądze lub niewiele wieksze (ostatnio był za 80tys) kupisz nowe V6 ... różnica w paliwie się zwróci..
dodatkowo sprzedawca jakis bzdury piszący...:
FORD MUSTANG NOWY MODEL MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA BIOETANOLU
jaki nowy model... silnik stary jak swiat... jaki bioetanol?.....
auto w usa przy wypadku mialo okolo 15tys km....
z opisu aukcji w usa wynika ze zostalo sprzedane na aukcji w 2011r,
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
bioetanol czyli wersja ffv:) jak mój taurus. Jak masz hektary na wsi to dobre rozwiązanie bo na 100l paliwa do auta 85 może być w postaci bioetanolu.Nawet jak zapłacisz akcyzę to się oplaca.
302 HOooooo
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Nie bylo w.mustangach starego v6 przystosowanego do,bioetanolu, sprzedajacy sie zapedzil.....
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
dokładnie.... ale fajnie by było. Plus to tania jazda jak masz dojście do bioetanolu minus to korozja bo wydech np będzie szybciej korodował itd....
Ja kupowałem etanol jak był po 4.6 zł/litr i sobie na tym śmigałem ale taurusem. Mustanga ffv to nie spotkałem chyba że tylko ten 4 gen prototyp
Ja kupowałem etanol jak był po 4.6 zł/litr i sobie na tym śmigałem ale taurusem. Mustanga ffv to nie spotkałem chyba że tylko ten 4 gen prototyp
302 HOooooo
-
Bardzo bym prosił o pomoc i poradę.
Przymierzam się do zakupu mustanga i tu od razu zaznaczam to będzie dopiero mój 3 samochód od blisko 6 lat za kółkiem więc nie ma co ukrywać jestem jeszcze zielony w temacie. Mój budżet na samochód to 60 max 70 tysięcy i tu zwróciłem uwagę na ten model http://www.mustang.net.pl/Ford/Mustang_GT/12/1331" onclick="window.open(this.href);return false; Teraz pytanie warto pakować kasę w samochód czy lepiej poczekać na lepszą okazję albo rozejrzeć się za innym modelem? Będę wdzięczny za każdą poradę (aktualnie jestem w trakcie czytania zamieszczonego "ABC" wszystkich informacji o mustangów zarówno ogólnych jak i informacji czego unikać przy zakupie)
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Re: Bardzo bym prosił o pomoc i poradę.
nie musisz daleko szukaćblack gentleman pisze:Przymierzam się do zakupu mustanga i tu od razu zaznaczam to będzie dopiero mój 3 samochód od blisko 6 lat za kółkiem więc nie ma co ukrywać jestem jeszcze zielony w temacie. Mój budżet na samochód to 60 max 70 tysięcy i tu zwróciłem uwagę na ten model http://www.mustang.net.pl/Ford/Mustang_GT/12/1331" onclick="window.open(this.href);return false; Teraz pytanie warto pakować kasę w samochód czy lepiej poczekać na lepszą okazję albo rozejrzeć się za innym modelem? Będę wdzięczny za każdą poradę (aktualnie jestem w trakcie czytania zamieszczonego "ABC" wszystkich informacji o mustangów zarówno ogólnych jak i informacji czego unikać przy zakupie)

viewtopic.php?f=34&t=7457" onclick="window.open(this.href);return false;

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Re: Bardzo bym prosił o pomoc i poradę.
simontlc pisze:nie musisz daleko szukaćblack gentleman pisze:Przymierzam się do zakupu mustanga i tu od razu zaznaczam to będzie dopiero mój 3 samochód od blisko 6 lat za kółkiem więc nie ma co ukrywać jestem jeszcze zielony w temacie. Mój budżet na samochód to 60 max 70 tysięcy i tu zwróciłem uwagę na ten model http://www.mustang.net.pl/Ford/Mustang_GT/12/1331" onclick="window.open(this.href);return false; Teraz pytanie warto pakować kasę w samochód czy lepiej poczekać na lepszą okazję albo rozejrzeć się za innym modelem? Będę wdzięczny za każdą poradę (aktualnie jestem w trakcie czytania zamieszczonego "ABC" wszystkich informacji o mustangów zarówno ogólnych jak i informacji czego unikać przy zakupie)![]()
viewtopic.php?f=34&t=7457" onclick="window.open(this.href);return false;
TEŻ POMYŚLAŁEM o tym aby zaproponować koledze tego bulita , perełka jak żadna inna