Opowiem moje doswiadczenia...
Historia z konca sezonu 2013 jeszcze przed zlotem American Cars mania 2013 w Miliczu chyba tydzien wczesniej.
Teren zabudowany sznur aut i Pan z ruchu drogowego (biala czapka jak by ktos nie wiedzial) wylawia tylko mnie.
Jade tam gdzie wskazuje, podchodzi, przedstawia sie... bardzo mily i do sedna:
Mam mu pokazac ze moj STANG zostal przystosowany do ruchu na terenie POLSKI jak i UE.
Swiadomy tego co posiadam i prawa wymieniam kolejno..

Wszsytko poza 2 aspekatami jest zgodne...
Dodam ze mam od 2013 oryginalne xenony ktorych wyglad mi sie mega podoba. Moze ktos zapyta dlaczego a wiec. Nie posiadaja soczewek itp. a swieca jak ksenony.
Mimo iz Pan przygladal sie im nic nie wspomnial.
Moje sugestie jesli chcesz zamontowac, zamontuj takie jak oryginalnie i wiekszosc nawet nie zorientuje sie ze to xenony...

jesli bedziesz na zlocie zaatakuj mnie to porozmawiamy Nick widzisz na forum taki sam mam na rejestracji

a jesli bedziesz mial problem zapytaj kogos jesli ktos jest od dawna w klubie podpowie ktory to ja
Dodam jeszcze cos: bardzo ale to bardzo mily Pan z "drogowki" pwoiedzial ze spelniam to czego nie spelnia conajmniej 90% aut na drodze i na reszte przymyka oko co by nie bylo...
Dla wszystkich rozmowa z wladzami naszych POLSKICH DROG nie musi byc zla dla nas wystarczy sie odpowiednio zachowywyac. Najczesciej chca porozmawiac z nami taka jest prawda bo snia o takich autach. W zwiazku z tym ze sa w pracy to cos tam musza zrobic i to zanotowac ale pomijajac jakies drastyczne sytuacje wiekszosc przechodzi z usmiechem na ustach.
Jeszcze cos dodam jest jeden aspekt w naszych autach za ktory powinni zabierac dowody - obrysy to jest niezgodne
Jeszcze dodam ze mailem kontrole Inspekcji Ruchu Drogowego jak i kontrole w Czechach i Niemczech - zawsze ziman krew i odpowiednie zachowanie = zadowolenie z obu stron ]:->