To jest ta wersja co ma dodatkowy schowekMaciekW pisze:A ten wyżej ze zderzakami z V8, ale wydechem V6 dostał nie tylko w tył - zwróćcie uwagę na pokrywę poduszki pasażera - uchylona
Mustang z allegro/ebay
-
Lopez
- Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biel/Czerń
Re: Mustang z allegro/ebay
http://www.mobile.de/pl/marka/ford/mode ... 89104.html" onclick="window.open(this.href);return false; Panowie I Panie znalazlem jeszcze taki egzemplarz, wszystko byłoby pięknie gdyby nie przebieg ... prawie 200.000 wiec sporo ... jak na 3 latka to ktoś go nieźle eksploatował, chyba nikt z forum takiego przebiegu przy tym silniku nie osiagnal
zastanawiam sie jak wyglada serwis skrzyni takiego Stanga ... rzekomo był serwisowany, ale komis ma gdzieś przedstawiać mi co było robione itd , postanowilem napisać do firmy, która serwisowała rzekomo to auto, pieczatke widać w książce serwisowej, pozostaje poczekać na odp.
wiesz chyba nie chciałbym takich akcji robić z waleniem licznika ;/ zastanawiam sie tylko jak wygladal serwis z tego co wiem Niemcy podchodza skrupulatnie do tego ... gdybym mieszkal blizej granicy to bym go bral dla siebie na momencie, można nawet dodatkowo wykupić gwarancje bezawaryjnosci na 3 lata, znajomy powiedzial, ze to u niemieckim dealorow norma, daja gwarancje na auto, z tym,ze ja mieszkam blisko wujka Putina ... pisal ze auto niewalone, a wlasciciel auta to fanatyk aut amerykanskich, wszystko fajnie, poprzerabiane zadbane, czyste, ale przebieg zostaje ....
jakby nie bylo masz świadomość przebiegu ... a firma mi nie odpisala, wiec chyba maja lekcewazacy stosunek do tej kwestii, albo wymienili jedynie oleje i filry do 200.000km 
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
A V6 nie powinien mieć emblematów na błotnikach - tj. koników - nie jestem pewny, jak to jest w 2010+.
Ja mam wrażenie, że na pierwszych dwóch zdjęciach odcień przednich błotników jest nieco inny, niż reszty, no ale mogę się mylić.
Ja mam wrażenie, że na pierwszych dwóch zdjęciach odcień przednich błotników jest nieco inny, niż reszty, no ale mogę się mylić.
MAciek masz racje !!! dopiero zauważyłem, że maska nie jest lakierowana tylko oklejana O.o Masz oko chłopie 
swoją drogą Wesołych Świąt wszystkim
swoją drogą Wesołych Świąt wszystkim
swoją drogą nikt po świętach, nie zmienia Stanga na nowszy bądź starszy model
?
- góral87
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2011
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: srebrny
@inferno87, hmm... no właśnie się zastanawiam od jakiegoś czasu, czy nie zrobić skoku na GTka, co jest w pewnym momencie jedynym rozsądnym wyjściem.
w sumie już się tak dosyć długo zastanawiam, natomiast cannigia mówił mi przy wizycie na przeróbkę świateł na EU, że to tak jest że się człowiek zastanawia, dopóki ktoś na forum nie szuka auta. jeśli myślisz coś kupować, możesz uderzyć do mnie na PW. jeżdzę 2011 V6 w automacie od Korala: viewtopic.php?f=120&t=6298
w sumie już się tak dosyć długo zastanawiam, natomiast cannigia mówił mi przy wizycie na przeróbkę świateł na EU, że to tak jest że się człowiek zastanawia, dopóki ktoś na forum nie szuka auta. jeśli myślisz coś kupować, możesz uderzyć do mnie na PW. jeżdzę 2011 V6 w automacie od Korala: viewtopic.php?f=120&t=6298
"On a dark desert highway, cool wind in my hair... "
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
jest kilka aut na forum na sprzedaz ale nie za 30 czy 40tys jak prawie kazdy szukajacy....... Dezo z checia odda swojego, ja teoretycznie rowniez nie wiem jak Macc i w jakiej cenie.......inferno87 pisze:swoją drogą nikt po świętach, nie zmienia Stanga na nowszy bądź starszy model?
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Oddam z chęcią w dobre ręce, lecz nie za wszelką cenę. Najgorsze co może się przytrafić sprzedającym pasjonatom z tego forum to traktowanie ich przez potencjalnego kupującego - jak "handlarza Mirka". Drodzy poszukujący - to jest forum pasjonatów, a nie autokomis
.
Życzę owocnych poszukiwań i udanych transakcji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Samotny Wilk
dostalem wiadomosc od Dezo, auto super choc chce wpierw zaczac od v6 stopniowo dozowac emocje, poza tym to ma byc moje pierwsze auto na tyl naped i do tego rumak 
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Kolor: Red candy metallic
To na początek proponuje moje V6 3.8 IV gen.inferno87 pisze:dostalem wiadomosc od Dezo, auto super choc chce wpierw zaczac od v6 stopniowo dozowac emocje, poza tym to ma byc moje pierwsze auto na tyl naped i do tego rumak
Tani i ekonomiczny.
"Marzenia stają się prawdą"
- góral87
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2011
- Kolor: srebrny
+1!
... polac temu Panu coś wysokooktanowego :-)
... polac temu Panu coś wysokooktanowego :-)
Dezo pisze:Oddam z chęcią w dobre ręce, lecz nie za wszelką cenę. Najgorsze co może się przytrafić sprzedającym pasjonatom z tego forum to traktowanie ich przez potencjalnego kupującego - jak "handlarza Mirka". Drodzy poszukujący - to jest forum pasjonatów, a nie autokomis.
Pozdrawiam
"On a dark desert highway, cool wind in my hair... "