Namnożyło się tych aut raptem przez kilka dni. Jestem ich wielkim fanem ale.......
Kto kogo gdzie widział?
-
Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Re: Kto kogo gdzie widział?
Wczoraj Warszawa - 2015 w kolorze żółtym na warszawskich blachach i wieczorem kolejny 2015 w kolorze czerwonym koło Triton Park ze znajomym kierowcą/pasażerem 
Namnożyło się tych aut raptem przez kilka dni. Jestem ich wielkim fanem ale.......
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2024 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Pozdrawiam napotkanego w Częstochowie właściciela białego Mustanga V gen, z sekwencją z tyłu, ale czerwoną, a nie pomarańczową 
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Wczoraj po 20 widziany na Górczewskiej czarny V gen przedliftowy - ja akurat skręcałem do Wola Parku na mikrospot z użytkownikiem kiero (pozdrawiam!).
Dzisiaj, 22:15 w centrum Mysłowic widziałem Mustaga, choć miałem 300m do domu postanowiłem pojechać za nim. Nadrobiłem 15km ale w końcu się zatrzymał, chwilę porozmawiałem z właścicielem i zaprosiłem na nasze forum. Śliczny fastback w ciemno zielonym kolorze, odrestaurowany pół roku temu. Mam nadzieje, że kolega do nas zawita. Pozdrawiam 
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-f ... pbGWi.html" onclick="window.open(this.href);return false;Tadi pisze:Dzisiaj, 22:15 w centrum Mysłowic widziałem Mustaga, choć miałem 300m do domu postanowiłem pojechać za nim. Nadrobiłem 15km ale w końcu się zatrzymał, chwilę porozmawiałem z właścicielem i zaprosiłem na nasze forum. Śliczny fastback w ciemno zielonym kolorze, odrestaurowany pół roku temu. Mam nadzieje, że kolega do nas zawita. Pozdrawiam
Pewnie ten
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Czy to nie przesada? Każdy Mustang jest unikatowy ale żeby 0.5 mln złotych wołać?
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Czy przegięcie?
Może tak ale może wcale on nie jest do sprzedania.
Wszyscy wiemy ile kosztuje odrestaurowanie takiego klasyka.
Jeśli jest tak dobrze zrobiony jak to wygląda na zdjęciach to 300 w niego weszło.
Jeśli robili w drogiej firmie (co nie oznacza że dobrej) to patrząc na koszty jakie poniósł poprzedni właściciel mojej 260 z 1964r mogło 300 wejść a może więcej
Czekają na kogoś kto nie liczy się z $$$$$$$$$$$$$$$$
Może tak ale może wcale on nie jest do sprzedania.
Wszyscy wiemy ile kosztuje odrestaurowanie takiego klasyka.
Jeśli jest tak dobrze zrobiony jak to wygląda na zdjęciach to 300 w niego weszło.
Jeśli robili w drogiej firmie (co nie oznacza że dobrej) to patrząc na koszty jakie poniósł poprzedni właściciel mojej 260 z 1964r mogło 300 wejść a może więcej
Czekają na kogoś kto nie liczy się z $$$$$$$$$$$$$$$$
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzisiaj po godz. 16 - czerwony SN95 na drodze Konin - Kazimierz Biskupi, ja jechałem białym S197 z czarnymi pasami, kolega pozdrowił mnie ręką, ale ja sie za późno zorientowałem (zmęczenie po pracy
) i mojego "odkiwnięcia" chyba już nie zauważył... W każdym razie, jeśli tu jest, to pozdrawiam 
- Chefofrats
- Forumowicz
- Model: 2006 V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vista Blue Metallic
Nowy model pod szeregowcami w okolicy ul. Lanciego na Ursynowie to może ktoś z Klubu?
-
darek e36
- Młodszy Forumowicz
- Model: mk4
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: laser red
Witam WszystkichWitek pisze:Dzisiaj po godz. 16 - czerwony SN95 na drodze Konin - Kazimierz Biskupi, ja jechałem białym S197 z czarnymi pasami, kolega pozdrowił mnie ręką, ale ja sie za późno zorientowałem (zmęczenie po pracy) i mojego "odkiwnięcia" chyba już nie zauważył... W każdym razie, jeśli tu jest, to pozdrawiam
Jest,jest
No to witam na forum i zachęcam do aktywnej dyskusji, coraz więcej nas w regionie, może nawet jakiś mini-spot się uda zorganizowaćdarek e36 pisze:Witam WszystkichWitek pisze:Dzisiaj po godz. 16 - czerwony SN95 na drodze Konin - Kazimierz Biskupi, ja jechałem białym S197 z czarnymi pasami, kolega pozdrowił mnie ręką, ale ja sie za późno zorientowałem (zmęczenie po pracy) i mojego "odkiwnięcia" chyba już nie zauważył... W każdym razie, jeśli tu jest, to pozdrawiam
![]()
Jest,jestPrawda,odkiwnięcia już nie zauważyłem,bo się mineliśmy a ruch był dosyć spory.Biały piękny mustang z czarnymi pasami od razu rzucił mi się w oczy
Dzięki i również pozdrawiam
Ja jestem z okolic Konina a dokładnie z Wilczyna
-
Lopez
- Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biel/Czerń
Wczoraj Nowa Sól wjazd na S3 bordowy S550 zapakowany z całą rodzinką - rejestracja DJ , kierował się w stronę Zielonej Góry
-
darek e36
- Młodszy Forumowicz
- Model: mk4
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: laser red
Wczoraj ok 18:30 na drodze Kazimierz Biskupi-Kleczew na skrzyżowaniu mijałem się ze srebrnym Mustangiem mk5 dokładnie nie zdążyłem się przyjrzeć.Pozdrowiłem ręką,zatrąbiłem nawet ale chyba nie zostałem zauważony.A jechałem swoim SN 95 laser red.Pozdrawiam