czy cos wiecie na temat tego konika
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
JA TO bym bardziej obstawiał tego niebieskiego ,ale najpierw trzeba się nim przejechać zobaczyć czy trakcja dobra on też jest na blachach niemieckich to może być bardziej pewny
a przecież kwota i tak nie jest taka duża ja w 2006 za model sn95 1994r zaplaciłem 26000 i ok.10000 dołożyłem wybór należy do ciebie
a przecież kwota i tak nie jest taka duża ja w 2006 za model sn95 1994r zaplaciłem 26000 i ok.10000 dołożyłem wybór należy do ciebie
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Na allegro byly 2 mustangi gt w manualu koloru niebieskiego. Jeden byl na blachach z Niemiec drugi na naszych z walonym tylem tzn na wysokosci tylnego blotnika jak jest wlew paliwa ale chyba po lewej stronie juz nie pamietam. Potem zniknal i pojawil sie ten ktorego tak zachwala Rafal. Mysle ze na 70-80 procent to jest ten ktorego ja ogladaem pare miesiecy temu tylko jest wyklepany i ja go odradzam bo byl zdrowo walniety. Ten niebieski mustang wyglada tak samo jak tamten jesli popatzec na foty i to chyb jednak jest ten. Niektorzy kupuja bite mustangi i sie ciesza ja raz sie bawilem w walonego stanga i wiecej juz nie bede.
jak bedziesz ogladac tego niebiskiego to zobacz stan opon tzn czy wszystkie sa tak samo zuzyte( i patrz na wszystkie 4) bo czesto zamieniaja przod z tylem jak sciaga to sie jedna zuzywa bardziej i ja przekladaja na przod jak klient przyjedzie itp. Zaloze sie ze tyl bedzie miec grubsza warstwe lakieru niz przod.
Nie pisze tu dlatego ze sprzedaje swojego stanga za 15500 i chce go kazdemu wcisnac tylko dlatego ze mielismy sie ostrzegac przed zlomami:) a to ze carfax jest ok to nic nie znaczy wystarczy ze auto bylo uzywane w Europie i tu rozwalone i juz w carfaxie tego nie bedzie( stad radze uwazac na stangi z UK i D bo ja sie sporo naszukalem zeby kupic auto ktore nie mialo wypadku)
jak chcesz sie dowiedziec wieej o tym stangu niebieskim to gg 4942609
Pozdrawiam
jak bedziesz ogladac tego niebiskiego to zobacz stan opon tzn czy wszystkie sa tak samo zuzyte( i patrz na wszystkie 4) bo czesto zamieniaja przod z tylem jak sciaga to sie jedna zuzywa bardziej i ja przekladaja na przod jak klient przyjedzie itp. Zaloze sie ze tyl bedzie miec grubsza warstwe lakieru niz przod.
Nie pisze tu dlatego ze sprzedaje swojego stanga za 15500 i chce go kazdemu wcisnac tylko dlatego ze mielismy sie ostrzegac przed zlomami:) a to ze carfax jest ok to nic nie znaczy wystarczy ze auto bylo uzywane w Europie i tu rozwalone i juz w carfaxie tego nie bedzie( stad radze uwazac na stangi z UK i D bo ja sie sporo naszukalem zeby kupic auto ktore nie mialo wypadku)
jak chcesz sie dowiedziec wieej o tym stangu niebieskim to gg 4942609
Pozdrawiam
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
no wlasnie tez tak podejzewalem ze te dwa niby rozne niebeiskie stangi to ten sam, ale ja jetsem za tym srebrnym z redy. troszke w niego pracy wloze ale bede to robil z wielka przyjemnoscia. jak mi sie uda zgadac z kolo to jade w weekend po autko wiec jak cos to napewno sie pochawle zdjatkami i opisze co jest mniej wiecej do robienia
dr.killer, a tobie jak idzie poszukiwanie konika??

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
szkoda gadać tak ogulnie to od paru tygodni nie mogę się pozbyć pumexa i jest lipa... a kupić to.... choć jeden mi wpadł w oko tylko kolor....bedzin pisze:no wlasnie tez tak podejzewalem ze te dwa niby rozne niebeiskie stangi to ten sam, ale ja jetsem za tym srebrnym z redy. troszke w niego pracy wloze ale bede to robil z wielka przyjemnoscia. jak mi sie uda zgadac z kolo to jade w weekend po autko wiec jak cos to napewno sie pochawle zdjatkami i opisze co jest mniej wiecej do robienia![]()
bo co do tego niebieskiego to się obawiam co z tymi opłatami bo jak zaczną wydziwiać że akcyza jest policzona z zaniżonej ceny rynkowej to będzie lipa bo z tego co się dowiedziałam to cena rynkowa jest coś koło 35-40 tyś zresztą tak jak w Niemczech a tu się wystawi z 20 tyś... i jeszcze dowalą jaką karę 5 tyś czy jakoś tak.... zresztą to niezbyt się znam na tych opłatach, ale kiedyś słyszałem o podobnym przypadku i gościu miał sporo problemów i wydatków, co miało być tanio to wyszło go jeszcze raz tyle...
na razie nie panikuje jak pumex pójdzie to będę ostro myślał bo od kilku miesięcy zresztą lat obserwuje co się dzieje i jakoś z 1,5 roku temu był fajny czarny 3,8 w manualu więc wypas... ale widzę że na kolor nie mam co liczyć biorę jaki będzie nawet różowy, przemalować zawsze można....

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Przwyiozlem sobie merca ostatnio i jak jechlem ogladac zatrzymalem sie i widzialem pieknego gt 1999 w niezlym stanie kolor bordowy. za 28tys ale wszystko gra sprawdzilem belke z tylu i z przodu oraz zbierznosc itp grubosc lakieru prawie wszedzie taka sama alewiadomo ze na karoserii(czesci metalowej) bedzie inna niz na drzwiach . Jakby co to bede tam za tydzien i wezme namiary.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9202672
Tu jest link do ogloszenia mojego jakby co to wszystkie informacje dotyczzace auta moge podac przez gg 4942609
Wracajac do tematu to najwiecej bitych stangow jest w UK i Niemczech:) Jak bylem na szrocie pod Hamburgiem to bylo ok 30 mustangow 4gen rozbitych. Czesci jest tam pelno:)
[ Dodano: 2009-07-30, 10:12 ]
Sprawa ze stangami bitymi w bok i z tylu jest o tyle ciezka poniewaz nie da sie ustawic zbieznosci na tylnej osi a jak auto jet bite na wysokosci tylnego kola to handlaze wyciagaja mustanga by kolo bylo w miare rownolegle i zostawiaja wgniecenie tak by wygladalo ze aut bylo przytarte np na parkingu albo ze np dzieciak wjechal rowerem(taki tekst tez slyszalem gosc tweirdzil tak az mu pokazalem cos ie stalo z druga strona i dodalem ze rowerek dzieciaka musial wazyc min. pol tony by wygiac auto:D)
Tyl auta jak jest mono walony i zrobiony to widac na zbiorniku paliwa(to tez przerabialem:)))
To tyle z mojej strony. Zycze powodzenia w wyborze auta
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9202672
Tu jest link do ogloszenia mojego jakby co to wszystkie informacje dotyczzace auta moge podac przez gg 4942609
Wracajac do tematu to najwiecej bitych stangow jest w UK i Niemczech:) Jak bylem na szrocie pod Hamburgiem to bylo ok 30 mustangow 4gen rozbitych. Czesci jest tam pelno:)
[ Dodano: 2009-07-30, 10:12 ]
Sprawa ze stangami bitymi w bok i z tylu jest o tyle ciezka poniewaz nie da sie ustawic zbieznosci na tylnej osi a jak auto jet bite na wysokosci tylnego kola to handlaze wyciagaja mustanga by kolo bylo w miare rownolegle i zostawiaja wgniecenie tak by wygladalo ze aut bylo przytarte np na parkingu albo ze np dzieciak wjechal rowerem(taki tekst tez slyszalem gosc tweirdzil tak az mu pokazalem cos ie stalo z druga strona i dodalem ze rowerek dzieciaka musial wazyc min. pol tony by wygiac auto:D)
Tyl auta jak jest mono walony i zrobiony to widac na zbiorniku paliwa(to tez przerabialem:)))
To tyle z mojej strony. Zycze powodzenia w wyborze auta
Pozdrawiam
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
a zna ktoś tego bo http://www.allegro.pl/item697918412_pil ... zedam.html
cena trochę odstrasza ale z zewnątrz jest ślicznie idealny dla mnie tylko musze jechać ponad 550km!!!
na jednej fotce w tle stoi zielony starszy mustang może go ktoś tu zna!!
cena trochę odstrasza ale z zewnątrz jest ślicznie idealny dla mnie tylko musze jechać ponad 550km!!!

-
- Forumowicz
- Kontakt: