Zmiana wyglądu wnętrza
- 

Zajcow
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2014
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Zmiana wyglądu wnętrza
Co sądzicie o takich kolorach ? Postanowiłem ożywić nieco mojego konika , na początek drzwi , póżniej fotele i panel radia .

- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Kolor: Czerwony
Re: Zmiana wyglądu wnętrza
Czerwone wnętrze - bardzo amerykańsko  osobiście mi się bardzo podoba, czerwień robi robotę.
 osobiście mi się bardzo podoba, czerwień robi robotę.
Widzę, że oklajałeś elementy na carbon, to akurat wygląda według mnie średnio, u siebie robiłem z mat włókna węglowego i żywicy przez co ma więcej głębi i połysku ale to jakoś chyba nie pasuje do Mustanga (w sensie włókno węglowe w środku). Przy swoich elementach z włókna pracowałem dobre kilnanaście godzin z włóknem i żywicą, zadowolony z pracy, zamontowałem do auta i tak jakoś mi to się gryzie. Prawie całe wnętrze jest matowe, surowe atu nagle błyszczący, połyskujący i gładki carbon Także raczej wracam do oryginału.
 Także raczej wracam do oryginału.

osobiście mi się bardzo podoba, czerwień robi robotę.
 osobiście mi się bardzo podoba, czerwień robi robotę.Widzę, że oklajałeś elementy na carbon, to akurat wygląda według mnie średnio, u siebie robiłem z mat włókna węglowego i żywicy przez co ma więcej głębi i połysku ale to jakoś chyba nie pasuje do Mustanga (w sensie włókno węglowe w środku). Przy swoich elementach z włókna pracowałem dobre kilnanaście godzin z włóknem i żywicą, zadowolony z pracy, zamontowałem do auta i tak jakoś mi to się gryzie. Prawie całe wnętrze jest matowe, surowe atu nagle błyszczący, połyskujący i gładki carbon
 Także raczej wracam do oryginału.
 Także raczej wracam do oryginału.Mustang 3.7l -  2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
- _zambrotta_
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1965
- Silnik: inny V8
- Kolor: zółty
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
jakos tak carbon w V generacji to srednio ale to jest tylko moje zdanie
kiedys u mnie w VI myslalem o carbonie ale jakos muscle car usa nie idzie w parze z carbonem

kiedys u mnie w VI myslalem o carbonie ale jakos muscle car usa nie idzie w parze z carbonem
Ja również nie widzę miejsca na karbon, a już szczególnie na udawany karbon, w Mustangu. 
Nie uznaję niczego udawanego, fałszywego - udawany karbon, doklejane wloty powietrza, które donikąd nie prowadzą itd.
Co do nowej tapicerki foteli - uważałbym na kwestię poduszki powietrznej, oryginalne pokrowce mają odpowiednio zaprojektowane szwy i są testowane z poduszkami bocznymi. Czy i w jakim kierunku wybuchnie poduszka spod dorabianej tapicerki - tego nie wie nikt.

Nie uznaję niczego udawanego, fałszywego - udawany karbon, doklejane wloty powietrza, które donikąd nie prowadzą itd.
Co do nowej tapicerki foteli - uważałbym na kwestię poduszki powietrznej, oryginalne pokrowce mają odpowiednio zaprojektowane szwy i są testowane z poduszkami bocznymi. Czy i w jakim kierunku wybuchnie poduszka spod dorabianej tapicerki - tego nie wie nikt.
- 

MarcinK
- Młodszy Forumowicz
- Model: Pony Package
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Deep impact blue
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
Tu są panele do naklejenia juz wycięte, wykonane z włókna węglowego, z fajnym efektem trójwymiarowości i w połysku. Na żywo prezentuje sie bardzo dobrze. 

- 

Zajcow
- Młodszy Forumowicz
Masz racje ten udawany carbon mi się nie podoba, ale moim zdaniem i tak lepiej wygląda niż fabryczny plastik. Mam kolegę który zajmuje sie aerografem i tutaj będzie chyba pole do popisu . Co do foteli i boczków w drzwiach, to już zdemontowałem te które widnieją na zdjęciu i będę wstawiał z czerwonej skóry a nie tworzywa sztucznego . Fotele zaś będą miały tylko wstawki na środku , nie będę ruszał boczków gdzie są poduszki powietrzne .Matt84 pisze: ↑2020-06-22, 12:11Ja również nie widzę miejsca na karbon, a już szczególnie na udawany karbon, w Mustangu.

- Michał P.
- Forumowicz
Jestem ciekaw efektu końcowego  Czerwone wnętrze to 100% ameryka, uwielbiam
 Czerwone wnętrze to 100% ameryka, uwielbiam  

Mustang 3.7l -  2012 Black Beauty 2017 - 2021
- 

Zajcow
- Młodszy Forumowicz
Konika wystawiłem na sprzedaż , na "stanowcze " życzenie żony ( uparła sie na Jeepa Grand cherokee ) . Ja jednak liczę na to. że po jakimiś czasie odpuści i dlatego dalej w niego inwestuję  Obecnie wyglada tak :
  Obecnie wyglada tak : 
dodam że siedziska sa wentylowane a oparcia pikowałem(podszyłem) gruba gąbką co sprawia że są bardzo wygodne . Zastanawiam się nad panelem z duzym wyswietlaczem jak na fotkach wyżej , ale nie wiem gdzie mozna takie kupic zeby pasowały do mojej wersji .

Obecnie wyglada tak :
  Obecnie wyglada tak : dodam że siedziska sa wentylowane a oparcia pikowałem(podszyłem) gruba gąbką co sprawia że są bardzo wygodne . Zastanawiam się nad panelem z duzym wyswietlaczem jak na fotkach wyżej , ale nie wiem gdzie mozna takie kupic zeby pasowały do mojej wersji .
- Michał P.
- Forumowicz
Wiesz co, zawsze możesz wystawić go za 100k  noo jak się nie sprzeda to co zrobisz
 noo jak się nie sprzeda to co zrobisz  będzie musiał zostać.
 będzie musiał zostać.
Siedziska są wentylowane - mówisz perforacji materiału czy o całym fotelu wentylowanym (?

noo jak się nie sprzeda to co zrobisz
 noo jak się nie sprzeda to co zrobisz  będzie musiał zostać.
 będzie musiał zostać.Siedziska są wentylowane - mówisz perforacji materiału czy o całym fotelu wentylowanym (?
Mustang 3.7l -  2012 Black Beauty 2017 - 2021
- 

Zajcow
- Młodszy Forumowicz
 Na wszystko jest sposób , początkowo wystawiłem za 89 k  , ale sie pokapowała i musiałem troszke obniżyć .  Jeśli zas chodzi o fotele to tylko skórę perforowałem przy pomocy sztancy (rzędy małych dziurek ) , więc powiedziec że fotel jest wentylowany -to troche za dużo powiedziane
  Na wszystko jest sposób , początkowo wystawiłem za 89 k  , ale sie pokapowała i musiałem troszke obniżyć .  Jeśli zas chodzi o fotele to tylko skórę perforowałem przy pomocy sztancy (rzędy małych dziurek ) , więc powiedziec że fotel jest wentylowany -to troche za dużo powiedziane   ale zawsze to coś
   ale zawsze to coś 
Jak teraz oceniasz wygląd ? jestem ciekaw Waszej opinii - mnie sie podoba
 tylko nie chcę przesadzić .
  tylko nie chcę przesadzić . Planuje jeszcze założyć angel ringi do lamp w grilu i podłaczyc ja razem z ledami w lampach jako swiatła do jazdy dziennej , tylko jak to zawsze bywa nie wiem gdzie i jakie kupic . Chce też jak juz pisałem wcześniej , wstawić panel z navi a na zewnątrz , dokleić pasy na zderzakach .
- 

kain210392@gmail.com
- Model: S197 GT 2007 r.
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
- 

MarcinK
- Młodszy Forumowicz
- Model: Pony Package
- Kolor: Deep impact blue
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
Na AliExpress jest tego dużo, tylko trzeba trochę przejrzeć tych ofert, bo potrafią być w dużym przedziale cenowym, niektóre dosyć kosmiczne maja ceny a generalnie jest to pewnie dokładnie to samo.

- 

Elvis Wild Dogs
- Młodszy Forumowicz
- Model: Gen. V 2013
- Kolor: Srebrny
Na Ali widziałem też wstawki z zamszu(?) przyklejane analogicznie jak te z carbonu...ktoś już obklejał?