Kuń czarny a zad biały od śniegu
Kto kogo gdzie widział?
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis Z06 kolorek czarny i mustang 2 gen cabrio V8 pod macha calkiem ladny kremowy z szarymi pasami i szara macha (malowanie jak w challenger rt ) spoko woz ladniejszy niz 1 gen moim zdaniem bo bardziej napompowany wygladal podobnie do chargera:)
pogadalem z gostkiem i dalem info o forum auto na blachach ze Szwecji bylo
A w centrum srt10 Viper w kabrio wiec dzien zaliczam do udanych jelsi chodzi o autka:P
pogadalem z gostkiem i dalem info o forum auto na blachach ze Szwecji bylo
A w centrum srt10 Viper w kabrio wiec dzien zaliczam do udanych jelsi chodzi o autka:P
-
ChceMustangaxD
- Model: Mój nick mówi za siebie xD
- Kontakt:
- painka
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
Z 6 piętra mercedesa mam bardzo ładny widok na al.jerozolimskie i czasami jak nie chce mi się pracowac to sobie oglądam samochodyPawellos pisze:No prosze jak dokładnie z czasem
Ty pewnie nie Mustangiem skoro ja Cie nie widziałem?:>
a ja i tak na codzień nie jeżdżę mustangiem
-
Alexander25
- Forumowicz
- Kontakt:
-
strzala
- Młodszy Forumowicz
- Model: '95 5.0 Manual
- Silnik: inny V6
nie wiem czy o ten sam chodzi ale ja w zeszlym roku ogladalem takiego na Modlinskiej, to chyba LX hatchback
chyba nawet byl w niezlym stanie ale do sprzedania jest od lat i chyba ciagle stoi, juz gdzieniegdzie wylazila rdza
no i oczywiscie jakis dziwny 6 cylindrowy rzedowy silnik
mialem nawet kiedys numer do wlasciciela, wtedy to byl jakis facet z tego komisu albo znajomy ludzi z komisu
chyba nawet byl w niezlym stanie ale do sprzedania jest od lat i chyba ciagle stoi, juz gdzieniegdzie wylazila rdza
no i oczywiscie jakis dziwny 6 cylindrowy rzedowy silnik
mialem nawet kiedys numer do wlasciciela, wtedy to byl jakis facet z tego komisu albo znajomy ludzi z komisu
-Cheap and fast ain't good
-Good and cheap ain't fast
-Good and fast ain't cheap
-Good and cheap ain't fast
-Good and fast ain't cheap
-
Alexander25
- Forumowicz
- Kontakt:
- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
Hura
W końcu i ja kogoś widziałem...
Jadać wczoraj z Sopotu do Gdyni chciałem sobie skręcić w ulice prowadzącą do obwodnicy (wielkopolska) a tu nagle prosto do centrum poleciał CZARNY KOŃ 2005+, no to wygramoliłem się ze zjazdu i za nim...
Dogoniłem go po jakimś kilometrze heh (w końcu mam manuala a on nie
), światełka i te sprawy. Myślałem, ze się w końcu zatrzyma wiec jechałem za nim ale nic z tego. Dojechaliśmy do samego centrum Gdyni... Okazało się, że kolega odwoził dziewczynę (bynajmniej tak to wyglądało) i to był Mustang jego brata nr rej GWE czyt. pow. Wejcherowski. No to powymienialiśmy sie doświadczeniami z tą piękna marką
no i oczywiści zaprosiłem nowego kolegę (albo jego brata) na nasze wspaniałe forum bo jeszcze się nie zapisali. Zaprosiłem również na imprezę OZM w Poznaniu...
Jadać wczoraj z Sopotu do Gdyni chciałem sobie skręcić w ulice prowadzącą do obwodnicy (wielkopolska) a tu nagle prosto do centrum poleciał CZARNY KOŃ 2005+, no to wygramoliłem się ze zjazdu i za nim...