Troche deszczu i jest problem POMOCY 4.0 V6
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Stachu_xjr
- Forumowicz
Jednak to nie nie ciekło z tej jajowatej gumy , po 20 min jezdzenia po kałuzach z kumplem co miał głowe pod deska w trakcie jazdy po długich oględzinach wiem juz skad leje
mianowicie ten 2 częsciowy plastki u dołu przedniej szyby na zewnątrz auta z usczelką jest mocowany do nadwozia na takich chyba 7 prostokątnych wsówkach i one ciekły - fabrycznie między tymi plasticzkami a scianą grodziowąsą uszczelki z pianki ale z czasem jzu nie lezą tak jak maja są lużne i sie sączy z nich do wnętrza auta , napewno nie tylko ja mam tą przypadłość - Sprawdzie u siebie w autach szczegołenie te po zewnętrznych stronach , tak więc w aucie juz sucho pilot dalej nie działa i po zapaleniu wozu odrazu swiecą same posotoje w reflektorach a kierunko-postoje nie swiecą ,z tyłu tez nic Nie ma jakiegoś sposobu na programowanie pilota ?? bo sprawdziłęm wszytkie bezpieczniki z prozdu i te z boku i wszystko gra
[ Dodano: 2009-05-29, 23:01 ]
Zastanawia mnie jeda rzecz jak bym kupił inny body computer, to i tak musz mieć z niego pilota bo tez centralny nie bedzie działał ??

[ Dodano: 2009-05-29, 23:01 ]
Zastanawia mnie jeda rzecz jak bym kupił inny body computer, to i tak musz mieć z niego pilota bo tez centralny nie bedzie działał ??
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2008
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: granatowy
A mnie to właśnie cieszy. Ktoś na ulicy akurat ogląda mojego stanga(najlepiej wieczorem) ja otwieram pilotem, a oglądający staje jak wryty,myśląc że auto ożyło... :DLIZZARD pisze:ale najgorsze to to, że już kilka razy na parkingu pod marketem usłyszałem od przechodzących akurat (a ja dochodziłem :rotfl: do autka z siatami i już z pilota se otwierałem): oooo, świateł nie wyłączył :rotfl: :rotfl: :rotfl:
No i czy moje w q r w i a n i e nie jest zasadne? :D