eee chyba nikt od nas, kto by od nas tak pozwolił stanąć na swoim Mustangu, a co dopiero na klasykustang232 pisze:dziś w tv widziałem, ktoś z klubu?
Kto kogo gdzie widział?
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Dzisiaj na wlocie do wrocka dorwałem takiego matowo czarnego stanga trochę zanim pogoniłem i na światłach wyskoczyłem by dać ulotkę klubową... właśnie kto ma jeszcze nasze ulotki z 45 lecia?? bo mi się powoli kończą a stangów przybywa...

ta młoda dziewczyna ciągle się kreci po wrocku dzisiaj dwa razy na nią wpadłem szkoda że nie byłem stangiem to bym trochę ją po podrywał.. .

ta młoda dziewczyna ciągle się kreci po wrocku dzisiaj dwa razy na nią wpadłem szkoda że nie byłem stangiem to bym trochę ją po podrywał.. .

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Dzień wybitnie konikowy:
14.20 Nowy Świat parking - czarny z ciemno szarymi pasami V6 - dość oryginalne (dostał karteczkę za szybę)
16.20 przy pomniku de Gaulle'a czarny GT, czerwone fotele - kolejna karteczka za szybą
17.45 Wawer - sąsiad klepacz aut - SN95 czarny kabrio lewy bok zaklejony folią
postaram się zrobić kilka zdjęć zanim naprawi
- karteczki nie dostał...
18.15 Radzymińska niebieskie V6 z napisem Mustang na drzwiach (wreszcie go dopadłem - zawsze jechał w przeciwną stronę
) - ustne pouczenie o konieczności przystania do bandy pedauów
na koniec, przy kolacji na tarasie wlazł mi na głowę duży zielony konik polny i przeczesywał mi czuprynę dobre 10 min.
nie wiem czy to ktoś z klubu

14.20 Nowy Świat parking - czarny z ciemno szarymi pasami V6 - dość oryginalne (dostał karteczkę za szybę)
16.20 przy pomniku de Gaulle'a czarny GT, czerwone fotele - kolejna karteczka za szybą
17.45 Wawer - sąsiad klepacz aut - SN95 czarny kabrio lewy bok zaklejony folią
18.15 Radzymińska niebieskie V6 z napisem Mustang na drzwiach (wreszcie go dopadłem - zawsze jechał w przeciwną stronę
na koniec, przy kolacji na tarasie wlazł mi na głowę duży zielony konik polny i przeczesywał mi czuprynę dobre 10 min.
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
Zielony był - na oko rocznik 2009 - więc raczej świeżutki bullit!! nie znam. A rejestreacja warszawska ;-))))pavlito pisze:Dzień wybitnie konikowy:
17.45 Wawer - sąsiad klepacz aut - SN95 czarny kabrio lewy bok zaklejony foliąpostaram się zrobić kilka zdjęć zanim naprawi
- karteczki nie dostał...
18.15 Radzymińska niebieskie V6 z napisem Mustang na drzwiach (wreszcie go dopadłem - zawsze jechał w przeciwną stronę) - ustne pouczenie o konieczności przystania do bandy pedauów
![]()
na koniec, przy kolacji na tarasie wlazł mi na głowę duży zielony konik polny i przeczesywał mi czuprynę dobre 10 min.nie wiem czy to ktoś z klubu
![]()
-
paytoplay
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
mnie ciągle białe astry II w kombi sciagają, więc to chyba jakaś wroga marka, nie ma sie co przejmowaćpluzz pisze:A mnie jakis gosc w Polsce wyprzedzil Opelkiem i pasazer pokazal mi palec (ale nie kciukapaytoplay pisze:Jakis gosc mnie jeszcze dopadl w austri na autobahnie w mondeo i pokazywał kciuka ze jest OK) i nie mam pojecia o co kaman
Nie zasluzylem sobie na to jakos specjalnie. Spotkaliscie sie z czyms takim?
![]()
No i w drodze przez cala Europe nie widzialem ani jednego stanga
Swoją drogą ostatnio miałem dziwną przygodę, że jechałem na rowerze po Żoliborzu (ścieżką rowerową) i jakichś 4 gości w astrze I kombi zwolniło przy mnie, zawołali coś po czym pokazali mi 4 palce ( również nei kciuki ) - może to jakaś nowa moda czy coś
Bart
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
wiem chyba, który to, był kiedyś w TVN turbo i ostatnio w czasopiśmie 'Automobilista' obszerny artykuł - mega fajny i rzadki model 289 K-Code High Performance.pavlito pisze:Środa ok. południa przeleciał przez Nowy Świat stary fastback w czerwonym kolorze - jakimś takim jasnym. Jak zwykle najpierw było go słychać