kit Ci ktoś wciska albo kase chce wyciagnac, można wysyłac i rejestrowąc na tym 907A, przy czym wymagane jest sprawdzenie każdego 907A w DMV co kosztuje do 100$, i trzeba uważać bo w NY potrafią być te auta prawnie nieuregulowane i faktycznie potrafi dolecieć pare stów ale powiedzmy na okolo 50 kupionych po 01.01.2016 w NY każdy był ok i każdy z nich zarejestrowany legalnie w PL.andi74 pisze:MV-907A samochod z takim titlem nie moze juz byc zaladowany na statek od 01.01.2016
ale mozna z niego zrobic zwykly salvage w zaleznosci od 200-800 baksow oczekiwanie 1-2 miechy
kiedys jak nie byl MV-907A z dopiskiem Parts Only to mozna bylo go kupic wyslac do PL i zarejstrowac
to tyle
Mustang z allegro/ebay
-
arek900
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czerwony
Re: Mustang z allegro/ebay
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Szary Metalik
aa
Ostatnio zmieniony 2016-11-18, 20:30 przez andi74, łącznie zmieniany 1 raz.
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
problem w tym ze wybiora (wspomnisz moja wizje) na obecna chwile nie ma alternatywy na skale powolania i utworzenia nowego rzadu
musi powstac nowy twor a to jest czas zeby gawiedz na glosowaniu wiedziala jak glosowac
a haslo bedzie jedno "oni wam zabiora 500+" i "podwyzsza znowu wiek emerytalny" to beda nowe slogany wyborcze za 3 lata
musi powstac nowy twor a to jest czas zeby gawiedz na glosowaniu wiedziala jak glosowac
a haslo bedzie jedno "oni wam zabiora 500+" i "podwyzsza znowu wiek emerytalny" to beda nowe slogany wyborcze za 3 lata
Co sądzicie o tym koniku? Czy warto sie nim zainteresować? Moze ktoś coś wie o nim i mógłby sie podzielić? Wszelkie uwagi/wskazówki mile widziane.
W ogłoszeniu jest napisane ze niedawno byla kładzona powłoka ceramiczna czyli wnioskuje ze lakier był troche zniszczony.
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-f ... yCrO3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W ogłoszeniu jest napisane ze niedawno byla kładzona powłoka ceramiczna czyli wnioskuje ze lakier był troche zniszczony.
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-f ... yCrO3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
pewnie kupa ptaka za dlugo leżała na lakierze i zrobił korekte lakieruremigio pisze: ...
..
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Znam właściciela tego Konia - bardzo równy gość. Ten samochód jeszcze jakiś czas temu śmigał w kameleonie zrobionym plastidipiem.remigio pisze:Co sądzicie o tym koniku? Czy warto sie nim zainteresować? Moze ktoś coś wie o nim i mógłby sie podzielić? Wszelkie uwagi/wskazówki mile widziane.
Najlepiej zadzwoń do właściciela, z pewnością wszystko Tobie opowie o aucie.
generalnie trochę był poobijany. Sprawdzalem go czujnikiem lakieru i jak dla mnie za duzo sie działo na karoserii. Sprzedawca faktycznie pozytywny człowiek
Także ciągle szukam 
Znalazłem zdjecia - jak coś odezwij sie do mnie na priv (nie zaśmiecajmy wątku)
Nie zaśmiecamy wątku bo mowimy o samochodzie z allegro inni ktorzy szukaj M chetnie też by sie dowiedzieli jak wygladał i co z nim jest nie tak ze odpusciles sobie zakup.
Właśnie stałem się właścicielem tego konika. Przy całej wiedzy, którą udało mi się zdobyć i wielkiej pomocy remigio, w pełni świadomie popełniłem ten zakup. Dzielę się z Wami moją radością. Miłość jest ślepa a ten koń mnie zauroczył. Pozdrawiam wszystkich