http://ambipurcar.wp.pl/konkurs-ambipur ... all,1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
w Konkursie, a zdobywca Nagrody w Konkursie wyłoniony zostanie wyłącznie na podstawie decyzji Jury, zgodnie z zasadami określonymi w niniejszym Regulaminie.
Niezależnie od powyższego, Materiał Konkursowy zwycięzcy Konkursu weźmie udział w sondzie przeprowadzonej dla użytkowników Internetu odnośnie tego, jakie zmiany, w ramach usługi renowacji samochodu osobowego zwycięzcy Konkursu, powinny zostać dokonane w samochodzie osobowym zwycięzcy Konkursu, na co zwycięzca Konkursu wyraża zgodę poprzez akceptację niniejszego Regulaminu.
Organizator informuje, że sonda określona powyżej ma wyłącznie charakter zabawy i jej wynik nie ma wpływu na wybór zmian w samochodzie osobowym zwycięzcy Konkursu, jakie mają zostać faktycznie dokonane w ramach realizacji Nagrody określonej w punkcie III.1.a) niniejszego Regulaminu.
Zawsze chciałem mieć różowy lakier!!! Chyba zgłoszę matizayoozeq pisze:Myślałem o zgłoszeniu swojego kurnika który płynie ale jest mały problem, o zmianach w aucie decydować będą głosujący... A niech wybiorą sobie różowy lakier i co wtedyPoniżej punkt regulaminu. Ciągle się zastanawiam..., muszę się z tym porzespać
bo jak czytam ostatnie zdanie to jednak chyba głosowanie nie będzie miało wpływu
![]()
w Konkursie, a zdobywca Nagrody w Konkursie wyłoniony zostanie wyłącznie na podstawie decyzji Jury, zgodnie z zasadami określonymi w niniejszym Regulaminie.
Niezależnie od powyższego, Materiał Konkursowy zwycięzcy Konkursu weźmie udział w sondzie przeprowadzonej dla użytkowników Internetu odnośnie tego, jakie zmiany, w ramach usługi renowacji samochodu osobowego zwycięzcy Konkursu, powinny zostać dokonane w samochodzie osobowym zwycięzcy Konkursu, na co zwycięzca Konkursu wyraża zgodę poprzez akceptację niniejszego Regulaminu.
Organizator informuje, że sonda określona powyżej ma wyłącznie charakter zabawy i jej wynik nie ma wpływu na wybór zmian w samochodzie osobowym zwycięzcy Konkursu, jakie mają zostać faktycznie dokonane w ramach realizacji Nagrody określonej w punkcie III.1.a) niniejszego Regulaminu.
No fakt ale żeby zarejestrować mój płynący kurnik to musiałbym go wyremontować lekko, albo poszukać ślepego diagnostelamina pisze:jest na to prosta metoda,
zgłaszc auta z żółtymi tablicami.....
będą musieli trzymać sie oryginału
a zmiany konsultować z konserwatorem
Znam co najmniej kilku, którzy ślepną od blasku banknotówyoozeq pisze:No fakt ale żeby zarejestrować mój płynący kurnik to musiałbym go wyremontować lekko, albo poszukać ślepego diagnostelamina pisze:jest na to prosta metoda,
Masz nie zarejestrowanego?:Pyoozeq pisze:No fakt ale żeby zarejestrować mój płynący kurnik to musiałbym go wyremontować lekko, albo poszukać ślepego diagnostelamina pisze:jest na to prosta metoda,
Jak to masz dwie czerwone strzały stang67stang67 pisze:Kuurde wszyscy coś kupują, a ja nic![]()
Nie mam czego zgłosić nawet
![]()