zajebiste
który to z was ? (hahaha)
"
Auto posiada z przodu hak holowniczy ( z przodu bo pomyłka nastąpiła, w garażu żarówka padła i zapomniałem, którą stroną autem wjechałem). Na zdjęciu nie widać bo robione przed montażem. Hak jest wyszlifowany i pomalowany na srebrny metallic, z dwoma pasami, więc pasuje idealnie.
Do bagażnika wchodzi 15 worków z cementem i mozna jechać 180 km/h z takim ciężarem - sprawdzone. Wprawdzie pies do bagażnika się już wtedy nie zmieścił ale, że jechałem wolniej to nadążył za autem. "
Rany musze to sprawdzić - wlasnie szykuje sie remont u mnie wiec jak znalazl .
....................

....................
Kurde teraz ludziska beda kupowali Mustangi na firme jako ciezarowe

Auto posiada z przodu hak holowniczy ( z przodu bo pomyłka nastąpiła, w garażu żarówka padła i zapomniałem, którą stroną autem wjechałem). Na zdjęciu nie widać bo robione przed montażem. Hak jest wyszlifowany i pomalowany na srebrny metallic, z dwoma pasami, więc pasuje idealnie.
Do bagażnika wchodzi 15 worków z cementem i mozna jechać 180 km/h z takim ciężarem - sprawdzone. Wprawdzie pies do bagażnika się już wtedy nie zmieścił ale, że jechałem wolniej to nadążył za autem. "
Rany musze to sprawdzić - wlasnie szykuje sie remont u mnie wiec jak znalazl .
....................
Kurde teraz ludziska beda kupowali Mustangi na firme jako ciezarowe
					Ostatnio zmieniony 2009-07-20, 15:43 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

brzydal777
 - Model: vivaro i szukam kuca
 - Silnik: inny V8

- 

Konrado
 - Forumowicz
 - Model: Silver Bullet, 2006
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: silver

Na prawdę chcesz sprzedać to auto? Po dokupieniu shelby kit i zrobieniu skór? Za 55k cena wyjściowa?  I wolisz mercedesa? 
Powiedz że jaja sobie robisz pleaseeeeeee

Powiedz że jaja sobie robisz pleaseeeeeee
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune