Kolejna super impreza. Dzięki organizatorom można ja zaliczyć do bardzo udanych, panujący klimat udzielał się wszystkim. Taki piknik bez pokazów itd, tylko my i nasze koniki, był bardzo potrzebny. Jeszcze roz dzięki za super zlot. Do zobaczenia następnym razem
Atrakcje zlotowe - zapisy
Moderatorzy: Sylwester66, pavlito, Sylwester66, pavlito
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Re: Atrakcje zlotowe - zapisy
Witajcie.
Kolejna super impreza. Dzięki organizatorom można ja zaliczyć do bardzo udanych, panujący klimat udzielał się wszystkim. Taki piknik bez pokazów itd, tylko my i nasze koniki, był bardzo potrzebny. Jeszcze roz dzięki za super zlot. Do zobaczenia następnym razem
KASER
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: Atrakcje zlotowe - zapisy
Podziękowania dla Organizatorów i wszystkich Uczestników. Jak zwykle - dobra robota!
Zwiedzanie Elektrowni Bełchatów było ciekawym doświadczeniem. W ten ziąb trudno się było zmusić aby wsiąść do autobusu, ale nie żałuję ani minuty z tej wycieczki.
Pozdrawiam
Zwiedzanie Elektrowni Bełchatów było ciekawym doświadczeniem. W ten ziąb trudno się było zmusić aby wsiąść do autobusu, ale nie żałuję ani minuty z tej wycieczki.
Pozdrawiam
Samotny Wilk