Prośba o pomoc dla mojej kuzynki - KRS 1%

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Adrian
Forumowicz
Model: Brutal
Silnik: inny V8
Kolor: Orange
Kontakt:

Prośba o pomoc dla mojej kuzynki - KRS 1%

Post autor: Adrian » 2013-01-07, 12:05

Za zgodą umieszczam tu moje ogłoszenie. Chociaż w tej sprawie złamałbym nie jeden regulamin jakby trzeba było.
Bardzo proszę o pomoc brać jeździecką ale i też Waszych znajomych.
Moja kuzynka jest nieuleczalnie chora. Został jej przydzielony numer KRS.
Mam prośbę abyście przeznaczyli swój 1% podatku jej, a nie fiskusowi.
To nic nie kosztuje, a przybliżycie ją w ten sposób do "powrotu do życia" bo teraz jej dzień dzieli się na 96 15 minutowych chwil wolnych od bólu. Koszmar, a nie życie.

Na facebooku można przeczytać szczegóły: https://www.facebook.com/events/453695201351392/
Od wczoraj już dużo osób się przyłączyło.

Dla tych osób, które nie mają jak przeczytać info na facebooku wklejam tę samą treść wraz z apelem na youtube mej kuzynki.
Z góry Wielkie Dzięki za okazaną pomoc!

W związku z poważną chorobą mojej kuzynki Consueli Kościółek zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Chodzi o 1% Waszego podatku. Jej sytuacja jest już na tyle poważna, iż otrzymała numer KRS. Fundusze potrzebne są na jej leczenie za granicą. W Polsce niestety nikt jej pomóc nie może. Z tego co wiem potrzeba kilkudziesięciu tysięcy złotych na samo leczenie, które składa się z kilku etapów.
Bardzo proszę o przeczytanie i wysłuchanie tego co moja kuzynka ma Wam do powiedzenia:

Słowo mówione:

Od 2004 roku choruję na Colitis Ulcerorosa - wrzodziejące zapalenie jelita grubego - jest to choroba nieuleczalna mająca okresy poprawy oraz silnego zaostrzenia.
Choroba ta od środka wyniszcza cały organizm, każdy stres powoduje nasilenie objawów.
Objawy choroby są bardzo nieprzyjemne i utrudniają codzienne funkcjonowanie.
Od czterech lat następstwem tej choroby jest zaawansowana anemia mimo przyjmowania dużej ilości witamin i suplementów diety - co może doprowadzić do białaczki.
Leczenie oraz terapia wymagają dużych nakładów finansowych na leki, suplementy diety oraz środki higieniczne. Obecnie moja choroba wchodzi w okres zaostrzenia. Pracuję na pół etatu jako nauczycielka pozostając na utrzymaniu rodziców - gdyż moje zarobki pokrywają tylko wydatki na niezbędne leki. Od przyszłego roku szkolnego ze względu na niż demograficzny pozostanę bez pracy.

Jeśli chciałbyś wspomóc moje leczenie oraz zakup leków proszę o podarowanie mi Twojego jednego procentu podatku.
KRS: 0000270809
Rubryka informacje uzupełniające: Consuela Kościółek 1816

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”