nowy pomysł tematu
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
nowy pomysł tematu
Nie jestem pewien, czy ktoś byłby zainteresowany, ale w Toronto Mustang klub, mamy miejsce, gdzie możemy publikować zdjęcia czegoś, co kupiliśmy. To jest tylko post w sekcji, jak tutaj, wszystko poza Mustangiem. Jest to dla zabawy, aby się chwalić trochę. Zamieścimy wszystko od nowego dom, samochód, części, kuchenka, lodówka, pies, wędka, ryby, zegarek. Wszystko. Po prostu coś dla zabawy, chcesz pokazać innym.
Nazywa się to "postu najnowsze zakupy tutaj". Czy to będzie coś co ktoś chciałby zrobić?
Nazywa się to "postu najnowsze zakupy tutaj". Czy to będzie coś co ktoś chciałby zrobić?
Najnowsze zakupy - niekoniecznie przydatne !!
Mi sie podoba :-) Szczegolnie ze ida swieta
rick pisze:Nie jestem pewien, czy ktoś byłby zainteresowany, ale w Toronto Mustang klub, mamy miejsce, gdzie możemy publikować zdjęcia czegoś, co kupiliśmy. To jest tylko post w sekcji, jak tutaj, wszystko poza Mustangiem. Jest to dla zabawy, aby się chwalić trochę. Zamieścimy wszystko od nowego dom, samochód, części, kuchenka, lodówka, pies, wędka, ryby, zegarek. Wszystko. Po prostu coś dla zabawy, chcesz pokazać innym.
-
- Członek Honorowy MKP
Re: nowy pomysł tematu
tak bawimy się tym, czasami okazuje się bardzo zabawny, pełno śmieszne komentarzy. Czasem ktoś coś kupić, ktoś inny myślał o zakupie, więc będziemy również uzyskać informacje na temat produktu, gdzie co kupić, itd.
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Hahaha i nawet wiem kto moze byc ZIELONYM Modem, koniecznie. Zielonym. 
Pomysl GIT

Pomysl GIT

-
- Członek Honorowy MKP
tak oczywiście, zdjęcia muszą być podane, sprawia więcej zabawyPaniC pisze:SuperI zeby koniecznie byly zdjecia