Mam na ime Grzegorz, albo Grzesiek, nie ma ruznicy dla mnie. Przeprowadzilem sie do stanuw z rodzicami i bratem w 1989. Teras mam 29 lat i bede sie przeprowadzal do Polski z zonom i bedziemy sie razem uczyc w Medical University of Lodz. Zaczynamy szkole w October 2012.
Ja jusz od 18 lat sie wysciguje w ruznych autach. Moje ostatnie auto to bylo 1996 Pontiac Formula WS6 kturego z kolegom wybudowalismy w garazu. Mial 475 koni. Prawie ze wszystko bylo wymienione oprucz farby, to byla fajna skarbonka.

Teras gdzies szesc miesiency temu kupilem 2011 Subaru WRX Limited. Kupilem to auto jeszcze nie wiedzonc ze bede w Polsce za rok czasu, i tak mi troche zkomplikowalo plany. Na rzeczona nie wiedziala czy bedzie na studja w Polasce czy w stanach, no i tak wyszlo rze w Polsce. Biore swoje Subaru do Polaksi jako gluwne moje auto i tesz planuje chyba przeprowadzi albo jeszcze jedno Subaru WRX/STI albo Ford Mustang na sprzedasz, a morzliwosc jest ze jeszcze dwa inne auta tesz sprowadze. Ale jeszcze z tym jest czasu i mam nadzieje ze mi pomorzecie z tym.
Mam na dzieje ze bede mial okazje na kilka wysciguw pojechac ze swoim WRX w Polsce. Bede musial znalesc gdzie na tym forum te informacje wszystkie som.
A teras na kilka zdjenc:

Pontiac Formula:

Za durzo koni...

Kilka video:
" onclick="window.open(this.href);return false;
A tutaj to z Subaru bawie sie w sniegu:
No i to tyle na razie. Jak bede pisal z pracy, to sprubuje urzy Google Translate.
Grzesiek