mozna ponarzekac, ale to nic nie zmieni wiec po co.
 mozna ponarzekac, ale to nic nie zmieni wiec po co.chcecie wiecej z klasyka to proponuje zainteresowac sie Equus Bass 770

poza tym jak sie komus podobal S197 po lifcie w 2010 to chyba nowy nie powinien miec problemu ze znalezieniem fanow.
 I ja podtrzymuję hejt na R4 - nikogo nie będę za to jechać, ale u mnie budzi niesmak.
 I ja podtrzymuję hejt na R4 - nikogo nie będę za to jechać, ale u mnie budzi niesmak. Jednie przedni grill mi jakoś nie pasuje...
 Jednie przedni grill mi jakoś nie pasuje...

Dokładnie. Pojawienie się protoypu a później produkcyjnej wersji S197 wzbudziło zachwyt i modę na retro. Na tyle silną że konkurecnja postanowiła wskrzesić Challengera i Camaro które jakby nie patrzeć, są bardziej zaawansowanymi technicznie konstrukcjami. Ich pojawienie się na rynku na pewno wpłyneło na zmniejszoną sprzedaż Mustanga (u mnie zadziałało to akurat w drugą stronę bo jestem większym fanem... Challengera i HEMINic dziwnego że od 2008 sprzedaż się pogorszyła - weszło Camaro i Challenger.
 , ale to za duże bydlę na drogi UK).
, ale to za duże bydlę na drogi UK). 
  Co do dużo większego zaawansowania technologicznego - jest to plus - ale z drugiej strony czy to nie zabija "duszy" tego auta ? Sztywny most, prosta konstrukcja, bezawaryjność - dla mnie to duży plus - bo takie były najbardziej chyba przez nas kochane konstrukcje z pierwszej generacji
 Co do dużo większego zaawansowania technologicznego - jest to plus - ale z drugiej strony czy to nie zabija "duszy" tego auta ? Sztywny most, prosta konstrukcja, bezawaryjność - dla mnie to duży plus - bo takie były najbardziej chyba przez nas kochane konstrukcje z pierwszej generacji  Uwielbiam to uczucie "surowości" w trakcie jazdy
 Uwielbiam to uczucie "surowości" w trakcie jazdy  a obawiam się, że nowy model będzie jeździć jak europejski samochód sportowy - nie tego oczekuje od mustanga
 a obawiam się, że nowy model będzie jeździć jak europejski samochód sportowy - nie tego oczekuje od mustanga