codziennie ok. 350 KM mam ostrej jazdy
Moja praca
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Moja praca
Kierowca-dostawca części dala Inter Cars
w tym dodatkowy kurs ciężarówką 

Może i ja się zaprezentuję?
Jestem zwykłym pracownikiem produkcji (narazie), co prawda na stanowisku spawacz ale w firmie robię dosłownie wszystko i zawsze spada na mnie najgorsza robota "Tomek Ty sobie z tym na pewno poradzisz"....
4 lata na pracuje jako spawacz, a dokładniej lutuję. Uprawnienia: MAG(podstawa), palnik(spawanie gazowe, lutowanie twarde przede wszystkim srebrem)
Firma zajmuje się produkcją złączek wysoko i nisko ciśnieniowych, mój dział to złączki do klimatyzacji, gdyby ktoś coś potrzebował to można coś pomyśleć.
Na tą chwilę szukam bardziej perspektywicznej pracy ponieważ w tej poznałem wszystko co mogłem i nie mam możliwości rozwoji.
W weekendy studiuję w Częstochowie Mechanikę i Budowę Maszyn, specjalizacja - spawalnictwo
Jestem zwykłym pracownikiem produkcji (narazie), co prawda na stanowisku spawacz ale w firmie robię dosłownie wszystko i zawsze spada na mnie najgorsza robota "Tomek Ty sobie z tym na pewno poradzisz"....
4 lata na pracuje jako spawacz, a dokładniej lutuję. Uprawnienia: MAG(podstawa), palnik(spawanie gazowe, lutowanie twarde przede wszystkim srebrem)
Firma zajmuje się produkcją złączek wysoko i nisko ciśnieniowych, mój dział to złączki do klimatyzacji, gdyby ktoś coś potrzebował to można coś pomyśleć.
Na tą chwilę szukam bardziej perspektywicznej pracy ponieważ w tej poznałem wszystko co mogłem i nie mam możliwości rozwoji.
W weekendy studiuję w Częstochowie Mechanikę i Budowę Maszyn, specjalizacja - spawalnictwo
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
To ja się pochwalę bo wreszcie zmieniam stanowisko w mojej kochanej korporacji i uwaga:
Deweloper Linux embedded w obszarze automotive
. Czyli będę odpowiedzialny za tworzenie i rozwój oprogramowania systemów czasu rzeczywistego w samochodach "takich marek jak: Volvo, Toyota, Jaguar, Land Rover, GM, PSA i Audi".
Deweloper Linux embedded w obszarze automotive
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
- Rogu
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Ognisty
- Kontakt:
Ja mam dość nietypowy zawód. Organizuję wyprawy wędkarskie na cały świat na różne wielkie rybska. Zawsze chciałem właśnie to robić i jakoś się tak poskładało. Nawet kilku Klientów jest na naszym forum :-). Świat jest mały.
http://www.wyprawynaryby.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Where did You get this car?? It's not a car baby...it's a Mustang...
- Rogu
- Forumowicz
- Kontakt:
Zapraszam. Nie wiem czy dobrze Cię kojarzę, ale chyba jesteś z Piaseczna lub okolic? Ja też.
- mackiavelli
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 V6 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
- Kontakt:
aktualnie pracuję jako inżynier w dziale ofert i przygotowania produkcji w sporej firmie produkcyjnej specjalność przekładnie i sprzęgła oraz wspólnie z żoną prowadzę firmę szkoleniową z zakresu tzw umiejętności miękkich tj kierowanie zespołem, szkolenia dla menadżerów. szkolenia z negocjacji, z obsługi trudnego klienta. Dodatkowo powoli rozszerzam działalność o usługi marketingowe. Mam kilka autorskich sprawdzonych w działalności szkoleniowej narzędzi ze mogę oferować pozyskiwanie klientów dla każdej branży tylko za niską prowizję od sprzedaży. Tyle jak chodzi o reklamę: ) jestem otwarty na współpracę. W przyszłości chciałbym się zająć importem, na początek Art dziecięce i być może samochody z USA
marzeń dużo chęci dużo tylko czasu mało: (
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Polecam tutaj Macieja vel RoguRogu pisze:Ja mam dość nietypowy zawód. Organizuję wyprawy wędkarskie na cały świat na różne wielkie rybska. Zawsze chciałem właśnie to robić i jakoś się tak poskładało. Nawet kilku Klientów jest na naszym forum :-). Świat jest mały.
- Rogu
- Forumowicz
- Kontakt:
Celi nie zawstydzaj...:-). Dzieki za mile slowo. W kazdym razie jak chodzi o jakies ryby to sie polecam.
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Na Hitre i Løfoty tez organizujesz ?Rogu pisze:Ja mam dość nietypowy zawód. Organizuję wyprawy wędkarskie na cały świat na różne wielkie rybska. Zawsze chciałem właśnie to robić i jakoś się tak poskładało. Nawet kilku Klientów jest na naszym forum :-). Świat jest mały.

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- Rogu
- Forumowicz
- Kontakt:
Pewnie. W Norwegii mamy ponad 50 dobrych miejsc. Jeśli w czymś mogę pomóc to podaję numer 603 820 940 lub maciek@wyprawynaryby.pl
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Ja na miejscuRogu pisze:Pewnie. W Norwegii mamy ponad 50 dobrych miejsc. Jeśli w czymś mogę pomóc to podaję numer 603 820 940 lub maciek@wyprawynaryby.pl

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
A ja pracuję jako inżynier do spraw produktu w korporacji produkującej amortyzatory samochodowe
Czyli przekładając to na język ludzki, jestem odpowiedzialny za rozwój produktu od samego początku, od wstępnych szkiców, przez wszystkie etapy prototypów, testów, wprowadzenie do produkcji itd.
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Kontroler finansowy - pracujący w serwisie biznesowym kompleksowo zajmujący się kwestiami back-office'owymi.
Chcesz "wyoutsourcować" księgowość, kadry, płace, a dodatkowo doposażyć się w kontroling - zapraszam
.
http://www.everfinance.com.pl/
Chcesz "wyoutsourcować" księgowość, kadry, płace, a dodatkowo doposażyć się w kontroling - zapraszam
http://www.everfinance.com.pl/
Cześć, nie miałem okazji się przedstawić, Karol, 20 lat z Podlasia, prowadzę studio które uwiecznia najważniejsze momenty w życiu:) Czyli po prostu, fotografia oraz film.
Rozglądam się za konikiem, cel: 2016, początek 2017.
Rozglądam się za konikiem, cel: 2016, początek 2017.