Dodge Challenger
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Dodge Challenger
jutro ćwicze od rana nowiutkiego Challengera 6,1 hemi , porobie fotki i wrzuce w galerie
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
CELIBAD - dawaj te śledzie, właśnie wrócilismy z Londynu i mieliśmy okazję jechać obok Chryslera 300 HEMI 6.1 (nawet chwilę pogadaliśmy przy otwartych oknach). Silnik ma brzmienie jakby skupiał w sobie całą DARK SIDE OF THE FORCE. M A S A K R A.
Pod mostem jak facet przygazował, to Jezu... Poprosił żebym zrobił to samo, pod kolejnym mostem - nie mogłem odmówić, skoro wcześniej zaprezentował całą gamę dzwięków jego maszyny. Co za silnik![/b]
Pod mostem jak facet przygazował, to Jezu... Poprosił żebym zrobił to samo, pod kolejnym mostem - nie mogłem odmówić, skoro wcześniej zaprezentował całą gamę dzwięków jego maszyny. Co za silnik![/b]
http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Widziałem i to samo pomyślałem ... ale reklama mi się podobapaytoplay pisze:tak a propos challengera widzieliscie nowa reklame str8 challenger ?
jakis niezły mózg musial rozkminić zeby zaangazowac do tej reklamy camaro...

Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
Kurcze, fajny jest. Wygląda naprawdę rasowo, trochę środek nie przystaje charakterem - ale to moja subiektywna opinia - poza tym nie siedziałem wewnątrz
Z zewnątrz wygląda na potwora
.
Kiedyś słyszałem czyjeś określenie dotyczące Stonesów ( czy to bylo jakieś porównianie - nieważne ) - chodziło mniej więcej o to, że są starzy, brzydcy i nie potrafią grać... ale to są zawsze The Rolling Stones i są jedyni - jakoś mi się to z tym challengerem i w ogóle z resztą muscle carów kojarzy![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Mi sie podoba, z maski wali mu rock'n'rollem![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Z zewnątrz wygląda na potwora
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Kiedyś słyszałem czyjeś określenie dotyczące Stonesów ( czy to bylo jakieś porównianie - nieważne ) - chodziło mniej więcej o to, że są starzy, brzydcy i nie potrafią grać... ale to są zawsze The Rolling Stones i są jedyni - jakoś mi się to z tym challengerem i w ogóle z resztą muscle carów kojarzy
Mi sie podoba, z maski wali mu rock'n'rollem
Bart
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
- piekne!!!!paytoplay pisze:Mi sie podoba, z maski wali mu rock'n'rollem
Jak postawic zwyklego S197 i Challegera - to dla mnie matematyka jest prosta - Challenger z pyska wygywa
ale przy Twoim odpicowanym koniku to mialbym nieprzespane noce zastanawiajac sie co wybrac (oczywiscie mowie tu tylko o wrazeniach wizualnych

Challanger najbardziej podoba mi sie w kolorze bialym jak w "Znikajacym punkcie..."