MKP na Facebook

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Adam_Ch
Forumowicz
Kontakt:

Re: MKP na Facebook

Post autor: Adam_Ch » 2012-02-15, 00:55

pavlito pisze:to jest konkurs i napisałeś dobry początek regulaminu. tak jest ok.

jeśli byś zrobił losowanie i dawał nagrody - byłaby loteria, bo wygrana jest losowa. nasze państwo nie wierzy w ślepy los i musi przysłać anioła stróża z urzędu. dlatego musi wcześniej wiedzieć gdzie go wysłać. jak zapomnisz zaprosić anioła stróża, to znaczy że kręcisz z losowaniem i należy cię pognębić...

czy dość łopatologicznie? :)

Super mi to wytłumaczyłeś :padam: Już wszytko wiem. Mam nadzieje, że się zarząd zgodzi i lada moment umieszczę takie info na FB...

Takimi drobiazgami robimy reklame targom MTP oraz samemu klubowi :super: :super: :super:

Widzicie jak się staram ! :hyhy:

Pozdrawiam,
Adam

Obrazek

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2012-02-15, 01:25

Straszy się starasz, ale takie info to dodamy jakieś tydzień może 10 dni przed targami. Nie ma co wcześniej bo nikt nie będzie pamiętał o tym w kwietniu.

Co do tej loterii to ja rozumiem ze jest ona wtedy gdy ktoś najbardziej towar lub usługę i potem będzie mógł coś wygrać. My nie będziemy sprzedawać czegokolwiek co miałoby być warunkiem uczestnictwa w konkursie

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
Adam_Ch
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Adam_Ch » 2012-03-06, 12:30

Witam, jeżeli komuś z Was się trochę "nudzi" to zapraszam do projektowania zdjęcia które znajdzie się na samej górze naszego profilu na facebooku.

http://www.facebook.com/MustangKlubPolska" onclick="window.open(this.href);return false;

Najważniejsze: zdjęcie musi mieć rozdzielczość: 851x315 pixeli !
Obrazek

:)

EDIT: Można połączyć zdjęcie na samej górze z małym zdjęciem profilowym..
o tak:

Czekam na propozycje :cool:
Załączniki
LOGO MKP.JPG

Pozdrawiam,
Adam

Obrazek

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-08-03, 14:22

WIELKA PROŚBA

Niedługo na fanpage stuknie 2000 lajków, prosiłbym aby ktoś zrobił zdjęcie jak wskazówka obrotomierza zatrzymuje się na 2000 obrotów, będzie mi potrzebne do wpisu!!!!!!!!!!!!!!!

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”